STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün önder özeni dinledim dehsete kapildim

puan farkini acinca suurunu kaybetmis ex bjkli

geldim 39-40 yaşına genç arkadaşlarım..eminim çok azınız benim kadar gs-fb derbisi izlemiştir.herşeyden önce bu maçlarda şansında yanında olması gerekiyor kazanmak için.bildiğim bişey var ki,bizim bu şerefsizlerle oynayıp şans faktörünün yanımızda oldugu tek maç var o da ilk yarıda sneiderin füzeleriyle kazandıgımız maç..onun harici onların kötü oynayıp kazandığı en az 15 maç sayarım belki,yıllar önce johnson ayısının dağlara giden frikiğinin emre çakalının omuzuna çarpıp içeri girmesi,ttarenada kazımın çok iyi oynadıgı maçta alexin son dakikalarda gelen kafa golü,keza yine ttarenada aydının bomboş kalelere kaçırdıgı goller ve stochun son dakikalarda attıgı gol vs vs..turuncu formayla 4 yediğimiz maçta bile nerdeyse 0 gol pozisyonuyla 4 gol atmaları,keza 6-0 lık maçta toplam 5 pozisyonla attıkları 6 gol..
Dediğim gibi,herşeyden önce şans lazım bize şans..yoksa emin olun şu an biz onlardan iyi futbol oynuyoruz,iki kanat adamı hariç formda adamları resmen yok ki onlarında öyle her maçtaki gibi bilmem nerelerinin keyfine göre ileri her pozisyonda çıkabileceklerini düşünmüyorum açıkçası..hele golcüleri dökülüyor deyim yerindeyse..yeter ki saçmalamayalım,mantıklı oynayalım.(saçmalamak derken chedjou nun gecen yıl yediğimiz golde yere düşerken topa kaleci gibi plonjon yapıp penaltı yaptırması vb..)..
kısacası..o sene bu sene olacak işallah..

biz burda ne kadar konuşursak konuşalım son sözü oyuncular söyleyecek. bizim için gördüğüm en büyük sıkıntı takım savunması. yani her maçta takım olarak gevşediğimiz dakikalarda mutlaka gol yiyiyoruz. bu maçta gevşeme lüksümüz yok malesef. 90dk durmadan pes etmeden mücadele etmemiz gerekiyor, adamlara nefes aldırmamamız lazım, çünkü artık son final maçı olabilir bu maç. yendiğimiz takdirde hem makus talihimize elveda diyeceğiz hemde şampiyonluk büyük oranda garanti olacak

puan alma ihtimalimiz yüzde 10

tamamen futbol dışı nedenlerden dolayı

Benim korkum fenerin bu maçı kazanıp kalan maçlarda yine şikeye başvurması

Kadiköy baskisi, Fenerbahce´nin cirkefligi vs. hepsi bir etken tabiki, ama sonucta bazi seyler de bizim elimizde.

Fenerbahce´nin karsisinda da Balikesirspor yok yani. Konsantrasyon ve inancla alakali bazi seyler de.

Bizi sampiyonluk yolunda %50 öne sicratacak bir firsat var önümüzde. Öyle firsatlar vardir ki, vurup gececeksin.

Nedense etkili bir kontraatak anlayisinin galibiyeti getirebilecegine inaniyorum.

Fenerbahce´nin kapanan takimlara karsi cok zorlandigini görüyoruz.

O anlarda Selcuk, Sneijder, Bruma, Olcan, Burak gibi oyuncularla ani ve etkili ataklarda gol bulabiliriz aslinda.

Çek şunların fişini portakal.

d9574222ab2b7d9e738ce8c22e7f6263.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Sneijderi Selcuk kitler , sabah aksam tekmeler taaa 70nci dakikada sari kart yer

Alves sabah aksam Burak'a dalar , sakatligini nuksetmek icin .

Emre orta sahada melo olmadigi icin kimseye pek satasmaz .. ortalikta deper durur yada Sabriye satasir

arkaya cok top yeriz , muslera biraz daha neuer gibi kalesinden cikmayi gorev edinmeli

15 senedir klasik yorumlar.

ne kadar yorum yaparsak yapalım. bu mac fb'nin bu sezonki en rahat galibiyeti olur.

bunu takım savunmamıza dayanarak söylüyorum. cl'deki durumumuz ortadaydı, saldıran her takım maden buldu. fb zaten bizim maclarda istediği dakikalarda baskıyı yapıyor, dolayısıyla bu seferde kazanamayacaz, gectim kazanmasını beraberlik dahi hikaye.

dun ilk kez futbolla alakali bi ruya gordum beyler

dkk 89 telles sol caprazdan surpriz sut cikarir volkan ayisi beklemedigi icin hatali golu yer ve maci 0-1 kazaniriz ayni zamanda yolanthe tribunlerde cosar mini etegiyle.

Fenerbahçe' nin ataklarına bekleri yön veriyor. Caner ve Gökhan' a top yaptırmazsan en az beraberlik çıkarırsın.

GT-I9300 Tapatalk

Sneijder atınca yenilmiyoruz Türkiye'de. Burak da iş yaparsa neden olmasın?

Savunma beklerini iyi savunmaliyiz ve en önemlisi defansimizin uzaklaştırdığı topları almalıyız yani ribaundlari burda hamit ve selcuka cok is düşüyor sürekli atak yersek çok kötü olur ve böylece hizlida çıkarız ve fener bizim yarı sahamiza yerlesemez bence galibiyetin anahtari burasi orta sahadaki boşta olan topları almalıyız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt