geldim 39-40 yaşına genç arkadaşlarım..eminim çok azınız benim kadar gs-fb derbisi izlemiştir.herşeyden önce bu maçlarda şansında yanında olması gerekiyor kazanmak için.bildiğim bişey var ki,bizim bu şerefsizlerle oynayıp şans faktörünün yanımızda oldugu tek maç var o da ilk yarıda sneiderin füzeleriyle kazandıgımız maç..onun harici onların kötü oynayıp kazandığı en az 15 maç sayarım belki,yıllar önce johnson ayısının dağlara giden frikiğinin emre çakalının omuzuna çarpıp içeri girmesi,ttarenada kazımın çok iyi oynadıgı maçta alexin son dakikalarda gelen kafa golü,keza yine ttarenada aydının bomboş kalelere kaçırdıgı goller ve stochun son dakikalarda attıgı gol vs vs..turuncu formayla 4 yediğimiz maçta bile nerdeyse 0 gol pozisyonuyla 4 gol atmaları,keza 6-0 lık maçta toplam 5 pozisyonla attıkları 6 gol..
Dediğim gibi,herşeyden önce şans lazım bize şans..yoksa emin olun şu an biz onlardan iyi futbol oynuyoruz,iki kanat adamı hariç formda adamları resmen yok ki onlarında öyle her maçtaki gibi bilmem nerelerinin keyfine göre ileri her pozisyonda çıkabileceklerini düşünmüyorum açıkçası..hele golcüleri dökülüyor deyim yerindeyse..yeter ki saçmalamayalım,mantıklı oynayalım.(saçmalamak derken chedjou nun gecen yıl yediğimiz golde yere düşerken topa kaleci gibi plonjon yapıp penaltı yaptırması vb..)..
kısacası..o sene bu sene olacak işallah..