STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence en dogru kadro budur :
---------------------Muslera---------

------------Sabri-Semih-Chedjou-Telles
-------(Xhemaili)Hamit---Selçuk--------
---(Olcan)Emre-----Sneijder-----Yasin
-----------------------Burak-------------

Solda Telles Yasin Sneijder çok uyumlular hiç bozmamaliyiz.
Bruma yi ne kadar çok sevsemde bu maç için yetersiz buluyorum, Emre veya Olcan in daha çok faydasi olacagini dusunuyorum.
Koray da begendigim bir futbolcu ama derbi için riskli olabilir, bence Semih hazirsa oynamali.
Orta saha için pazar günü Xhemaili ve Hamit arasinda en formda olan oynamali.

Son düzenleme:
muslera
Sabri--chedjou--semih--olcan
Selcuk--hamit
Bruma--sneijder--yasin
Burak​

90% kadro bu

Farkındaysanız haksız yere penaltı kazandığımız oldu dedim. Ama bunu verilmeyen penaltılara eyyam olsun diye verdiklerini herkes biliyor. Bir nevi hatalı kararların diyetini ödüyor hakemler

Buraya gelmissin fakat burada iyi ve kotu muamelelere maruz kalacagini oncesinden biliyor olman lazim idi. Senin gibi cok rakip taraftarlar geldi fakat aglayarak tekrar gittiler.

O yuzden gelecek tepkilere sinirlenip burdaki adamlara sovmeye kalkma. İllaki kotu tepkiler olacaktir bu tepkilere goz yumarim diyorsan bizim icin hava hos. Ama bunlar bana şikeci dedi tahrik etti diye bu forumda hak aramaya kalkarsan. Oyle bir hak yok belirtmis olalim :k19:

hosgeldin

Son düzenleme:
Buraya gelmissin fakat burada iyi ve kotu muamelere maruz kalacagini oncesinden biliyor olman lazim. Senin gibi cok rakip taraftarlar geldi fakat aglayarak tekrar gittiler.

O yuzden gelecek tepkilere sinirlenip burdaki adamlara sovmeye kalkma. İllaki kotu tepkiler olacaktir bu tepkilere goz yumarim diyorsan bizim icin hava hos. Ama bunlar bana şikeci dedi tahrik etti diye bu forumda hak aramaya kalkarsan. Oyle bir hak yok belirtmis olalim :k19:

hosgeldin

Findik gibi modumuz var bizim. Fransanin gülü:38573:

Buraya gelmissin fakat burada iyi ve kotu muamelelere maruz kalacagini oncesinden biliyor olman lazim idi. Senin gibi cok rakip taraftarlar geldi fakat aglayarak tekrar gittiler.

hosgeldin

Ben dostane konuşma taraftarıyım. Herhangi bir tahrik küfür söylemlerine girmem merak etmeyin :)

abi bizim oynadimiz futbol 5 yildiz seviyesinde ..ama malesef o sahada o seyirci atmosferinde , gurultu/patirtida bizim en fazla alacamiz 1-1 gibi bir sonuctur

4 gün kaldı renktaşlar :) yıllardır bu forumdayım birlikte gülüp ağladığımız oldu fener derbilerinden sonra, umarım o sevindiğimiz ve maçtan sonra eğlenip makara yaptığımız günlerden birisi olacak takımıma güveniyorum ben.

Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene.

Şunu da şuraya bırakayım.:hat:
souness.jpg

Günter Emine ve sow karşisinda agir durmaz mi sizce? Fazla begenmesemde Semih hazirsa o oynasin bu maçta. Baltaninda sol bek olmasini düşünüyorum. Guyt o bölgede hava toplarinda vurmasin diye. Hem Guyt öyle fuleli bir oyuncu degil. Balta için iyi.

--------------Muslera-------------

----Sabri-------Semih---Chedjou-----Balta

-----Yasin------Selçuk--------Hamit-----Telles

-----------------------Sneijder--------------

--------------------Burak-------------------

Yasin sagda oynarsa Canerin boşalttigi bölgeyi degerlendirebilir.

Ben dostane konuşma taraftarıyım. Herhangi bir tahrik küfür söylemlerine girmem merak etmeyin :)

piyon tdler ile çalışan bir klübün taraftarları nasıl hala başkanlarını bu kadar savunuyor
tdleriniz hiç bir zaman bir söz hakkı olmadı veya konuşmaya çalışan kapı önüne koyuldu

Besiktas maci ilk 11'imiz. Benzer bir kadro ama ayni oyun anlayisinda cikmamiz kanaatindeyim. Melo yerine Hamit, Semih'in durumuna gore Koray, bir de Emre'nin yerine Yasin olabilir.

B6hEbIKCAAExj1X.png:large

Muslera
Sabri Chedjou Semih Olcan
Hamit Selçuk
Bruma Sneijder Yasin
Burak

Kadro %99 bu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt