STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakem Cücü beyler, kırmızı ve penaltı kesin.
Bakalım kime verecek.

BlueTapa

Duygun Yarsuvat: Cüneyt Çakır da iyi hakemlerden biri. Cüneyt Çakır olmasa başka bir Çakır olur. Avrupa çapında hakemimiz, iftihar ediyoruz

Aziz Yıldırım: Şimdi TFF kalkar Galatasaray maçına Cüneyt Çakır'ı verirler.

Şu açıklamalara bakarsak Cüneyt'in takdir haklarını kimden yana kullanacağı belli.Bir tarafta aleyhine hata yaparsan ortalığı yıkacak Aziz,bir tarafta çıtını çıkarmayacak Duygun.

Ayrıca ilk defa bir takımın 3 derbisini de aynı hakemin yönettiğini görüyorum.Arena'daki Bjk maçına da Cüneyt'i versinler tam olur.

cüneyt çakırın atanması tam bir skandal.
Çakırın yönettiği 2 maçtada galatasaray, bjk ve feneri yendi. şimdi 3.defa bu hakemi atıyorlar. yani bu ne demek bir senede bir hakem 3 derbi yönetir ve o 3 maçıda aynı takım alırmı hiç? şu anda kafa olarak fenerin bu maçı alacağına oynamış durumda tff.

Hakem Cücü beyler, kırmızı ve penaltı kesin.
Bakalım kime verecek.

BlueTapa

ben cüneyt çakırı tanıyorsam bizden birini atacak hatta fazlası bile olabilir. skandal kartlar çıkabilir 8-9 kişi bile kalabiliriz. inşallah bu dediklerimi yerim ama sanmıyorum. eğer cüno daha önce yönettiği derbide bizden birini atmış olsaydı yada yenilmiş olsaydık tam tersini söylerdim. cüneytin yönettiği maçları az çok bilen bilir.

Eger kazanirsak sampiyon oranimiz 1,4e düser gibime geliyor

Sneijder'in golunde Volkanı kale arkasından çekmiş bir fotoğraf vardı onu paylaşabilirmisiniz? Biri alt başlıklarda koymuştu

İddiada kırmızı kart vara yüklenmek lazım

Topal muhtemelen Sneijder'e yapışacak.Diğer maçlarda olduğu kadar etkili olamayabilir.

Geri adım atmamamız lazım.Taraftarın desteğiyle çok yükleneceklerdir.Sinip, kendi yarı sahamızda kabul etmemeliyiz oyunu.

Nihayetinde 3 puan.Çıkıp kafa kafaya oynayacağız.Bu sefer koyacağız.

Çakırın yönettiği 2 maçtada galatasaray, bjk ve feneri yendi. şimdi 3.defa bu hakemi atıyorlar. yani bu ne demek bir senede bir hakem 3 derbi yönetir ve o 3 maçıda aynı takım alırmı hiç? şu anda kafa olarak fenerin bu maçı alacağına oynamış durumda tff.

Yav abi bırakın bu komplo teorilerini,1-2 maç bizim keyfinize bakın.Ona bakılırsa Kadıköy'de de şampiyon yaptırmazlardı bizi,gittik 0-0'a kitledik maçı.

Aynen ben de böyle düşünüyorum.Aynı hakemle 3. kez kazandırmazlar gibi geliyor bana.Keşke Halis olsaydı.

spox puan hesaplayıcısı var ona göre en kötü ihtimal hesap yaptım gol averajıyla fb şampiyon oldu.

2 takımda 79 puan her iki maçta 2-1 bitti kabul ettim.
böyle olursa taçtan yediğimiz gol şampiyonluğa neden olacak.

Topal muhtemelen Sneijder'e yapışacak.Diğer maçlarda olduğu kadar etkili olamayabilir.

Geri adım atmamamız lazım.Taraftarın desteğiyle çok yükleneceklerdir.Sinip, kendi yarı sahamızda kabul etmemeliyiz oyunu.

Nihayetinde 3 puan.Çıkıp kafa kafaya oynayacağız.Bu sefer koyacağız.

Bence Topalin Sneijdere yapismasi bunlar icin avantaj dan daha cok dezavantaj olur. Adam bunlarin ortasahasinin en direncli ismi.

Yapissin Topal Sneijdere, fark etmez daha fazla alan buluruz eger Arap Ismail böyle bir hata yaparsa.

cüneyt boktan penaltı vermez en azından olursa gerçekten penaltıdır
penaltı ve kırmızı olur

cüneyt doğrayacaksa ince ince sarıkartlarda doğrar.

Kadro degismesin arkadas. Kadiköy diye altiniza edeceksiniz resmen. Yok Kadiköy'e sunla cikilirsa rezil olunurmus vsvsvs.. Taraftar bile Kadiköy'den bu kadar cekiniyorsa futbolcularin 16 senedir galibiyet alamamasi normal karsilanmali acikcasi.

Yeniliriz o ayri, ama kadro degismesin, oyunumuzu oynayarak kaybedelim. Kadro dan cikacak bir isim varsa o da Yasin olmalidir.

Kadro degismesin arkadas. Kadiköy diye altiniza edeceksiniz resmen. Yok Kadiköy'e sunla cikilirsa rezil olunurmus vsvsvs.. Taraftar bile Kadiköy'den bu kadar cekiniyorsa futbolcularin 16 senedir galibiyet alamamasi normal karsilanmali acikcasi.

Yeniliriz o ayri, ama kadro degismesin, oyunumuzu oynayarak kaybedelim. Kadro dan cikacak bir isim varsa o da Yasin olmalidir.

neden Yasin dedin renkdaş ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt