begen tusu calisyor yav
bazen yok oluyor bende veya bir hata veriyor yetkiniz olmayan bir şey yapmaya çalışıyorsunuz gibi. 1-2 gündür böyle önceden iyidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begen tusu calisyor yav
Duygun Yarsuvat: Cüneyt Çakır da iyi hakemlerden biri. Cüneyt Çakır olmasa başka bir Çakır olur. Avrupa çapında hakemimiz, iftihar ediyoruz
Aziz Yıldırım: Şimdi TFF kalkar Galatasaray maçına Cüneyt Çakır'ı verirler.
Şu açıklamalara bakarsak Cüneyt'in takdir haklarını kimden yana kullanacağı belli.Bir tarafta aleyhine hata yaparsan ortalığı yıkacak Aziz,bir tarafta çıtını çıkarmayacak Duygun.
Ayrıca ilk defa bir takımın 3 derbisini de aynı hakemin yönettiğini görüyorum.Arena'daki Bjk maçına da Cüneyt'i versinler tam olur.
Hakem Cücü beyler, kırmızı ve penaltı kesin.
Bakalım kime verecek.
BlueTapa

Aslan Statistic @AslanStatistic 7 dk.7 dakika önceİddiada kırmızı kart vara yüklenmek lazım
cüneyt çakırın atanması tam bir skandal.
Çakırın yönettiği 2 maçtada galatasaray, bjk ve feneri yendi. şimdi 3.defa bu hakemi atıyorlar. yani bu ne demek bir senede bir hakem 3 derbi yönetir ve o 3 maçıda aynı takım alırmı hiç? şu anda kafa olarak fenerin bu maçı alacağına oynamış durumda tff.
cüneyt çakırın atanması tam bir skandal.
Çakırın yönettiği 2 maçtada galatasaray, bjk ve feneri yendi. şimdi 3.defa bu hakemi atıyorlar. yani bu ne demek bir senede bir hakem 3 derbi yönetir ve o 3 maçıda aynı takım alırmı hiç? şu anda kafa olarak fenerin bu maçı alacağına oynamış durumda tff.
Topal muhtemelen Sneijder'e yapışacak.Diğer maçlarda olduğu kadar etkili olamayabilir.
Geri adım atmamamız lazım.Taraftarın desteğiyle çok yükleneceklerdir.Sinip, kendi yarı sahamızda kabul etmemeliyiz oyunu.
Nihayetinde 3 puan.Çıkıp kafa kafaya oynayacağız.Bu sefer koyacağız.
Aynen ben de böyle düşünüyorum.Aynı hakemle 3. kez kazandırmazlar gibi geliyor bana.Keşke Halis olsaydı.
Kadro degismesin arkadas. Kadiköy diye altiniza edeceksiniz resmen. Yok Kadiköy'e sunla cikilirsa rezil olunurmus vsvsvs.. Taraftar bile Kadiköy'den bu kadar cekiniyorsa futbolcularin 16 senedir galibiyet alamamasi normal karsilanmali acikcasi.
Yeniliriz o ayri, ama kadro degismesin, oyunumuzu oynayarak kaybedelim. Kadro dan cikacak bir isim varsa o da Yasin olmalidir.
Hakemle kazanmıyoruz ki maçı?Cüneyt Çakır bizim lehimize ne hata yaptı 2 derbide?