Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Ben sana maç zamanları sopcast linki atarım. O kişi de Digiplay'den yayınlanıyor.3 aylik 89€ daha mantikli ama digitürk'e güvenmiyorum :38573:
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana maç zamanları sopcast linki atarım. O kişi de Digiplay'den yayınlanıyor.3 aylik 89€ daha mantikli ama digitürk'e güvenmiyorum :38573:
Yeniliyorlar onu her ay :moody:Siteye baktim da aylik 29€ ya da var, 1 maca 23 vermektense 1 ay 29 daha iyi, gerci onda da bi bit yenigi vardir..
Yani?Yeniliyorlar onu her ay :moody:
sopcast baya baya geriden geliyor Can 30-40 saniyeyse iyiymiş.
fanatikin uygulaması var telefonda gol diye mesaj geliyor ondan 20 saniye sonra falan gol oluyo.
üstelik fanatik golden bi 45saniye sonra mesaj atıyo
bu sebeple spikersiz yayın izliyorum ben feed yayını, o yayın yayıncı kuruluşa gidiyo üstüne spiker grafik reklam falan eklenip televizyona veriliyo
direkt feed ile izlediğim için tvyle aynı anda izliyorum.

Aylık Abonelik (Otomatik Yenilemeli): Abonesi olduğunuz içerik paketinin bedeli aylık olarak kredi kartınızdan otomatik çekilerek üyeliğiniz yenilenir Üyeliğiniz 12 ay boyunca otomatik olarak yenilenir. Yenileme iptali için Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir.Yani?
mesela 2 ay bakip bitiremem mi?

En azından o görüntü kalitesini ben hiçbir yerde bulamıyorum. Doğrudur görüntü biraz gecikiyor ama yapacak birşey yok en azından görüntü ayna gibi ve takılmadan izleyebiliyorum. Diğer maç linklerinde devamlı bir takılma ayar oluyorum. Normalde özellikle derbi maçı için paraya kıyar ve yayıncı kuruluşun web hizmetinden satın alırdım almışlığım da vardır ama o şerefsiz yayıncı kuruluş bu maçı kaybedelim diye fenerasyon eliyle elinden geleni yapacak adım gibi biliyorum. Bunu bile bile ben bu adamlara artık para mara yedirmem. Hiç olmadı gider dışarıda seyrederim.Sopcast olayi nasil oluyor, misal ben tv'den nete girip maclarimizi linkler le izliyorum, sopcastla izlemem icin nasil yapmaliyim? Ipad'den izlemir mi yoksa pc mecburi mi? Veya tvden izlenir mi?Sopcast iyidir yav yapmayınEn azından o görüntü kalitesini ben hiçbir yerde bulamıyorum. Doğrudur görüntü biraz gecikiyor ama yapacak birşey yok en azından görüntü ayna gibi ve takılmadan izleyebiliyorum. Diğer maç linklerinde devamlı bir takılma ayar oluyorum. Normalde özellikle derbi maçı için paraya kıyar ve yayıncı kuruluşun web hizmetinden satın alırdım almışlığım da vardır ama o şerefsiz yayıncı kuruluş bu maçı kaybedelim diye fenerasyon eliyle elinden geleni yapacak adım gibi biliyorum. Bunu bile bile ben bu adamlara artık para mara yedirmem. Hiç olmadı gider dışarıda seyrederim.
Olcan sol bek oynayabilir sikinti yok. Burada tek muhim olan sey korayin yerine baltanin oynamasi.
Olcan sol bek oynayabilir sikinti yok. Burada tek muhim olan sey korayin yerine baltanin oynamasi.
Ben spikersiz izliyorum.Goruntu net degil ama donma az oluyor.Sadece Selcuk'la Hamit'i cok karistiriyorum.![]()
2.el gibi bişey miDerbi öncesi size bir kıyak. @Abdullah TAŞAN'a pm attım. Okeylerse orjinal yeni sezon formalarımızı 60-70 TL'den vereceğim burada.
2.el gibi bişey mi