STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_cbPrHUYAAOrj_.jpg

Görüyorumki fark yeriz diyenler çoğunlukta forumda bu takıma güvenmediğinizi gösterir.Böyle kişiler mümkünse şampiyonluktada sevinmesinler forvetleri kuyt emenike sow olan takimdan fark yiyeceksek vay bizim halimize

yenersek şikecılerın fışını cekerız.belkı 2.bıle olamaz Şl ne gıdemezler.buyuk bır gelırattan olurlar.bu maçı almamız lazım.aslında kadrolara bakıldıgında bız onlardan ıyıyız.takımımız top oynamaya da basladı.yenecegız.

Eski futbolcularımızdan şunları duymak istiyoruz ama genelde bize sallamayı tercih ediyorlar.

Gürkan Kubilay da benim kadroma yaklaşmış. Sadece 1 değişiklik var. Ama benim gibi Yasin'i sağ kanat düşünmüş :)

Medyada bizim kadrolarımız çok değişkenlik gösteriyor. Bazı kanallara göre Umut, Bruma yerine oynayabilir diyorlar, Kimine göre sol taraf Olcan-Telles olacak , Lig TV'ye göre Hakan-Yasin olacak. Kimine göre stoper Koray, kime göre Semih.

Fener'de ise Meirelles mi Diego mu dışında tartışma yok gibi.

Fener evinde asılacağı bir maçı vermez.

Alper kesin olarak oynayamıyor. Hücum anlamında küçümsenmemesi gereken bir oyuncuydu.

yav direkt başakşehir maçına geçsek.bunlarla oynanacak her derbi böyle bompok hissettiryo.

Son düzenleme:
İlk yarıdaki derbide sağ bek Veysel, sol bek tarıkmış.. Kabus gibi.

Maci bugün yeniden izledim, acikcasi pek siritmamis o macta Tarik. Ama Gökhan istedigi gibi geliyordu... Prandelli Tarik´in önüne Sneijder´i koymus o mac... :tranquillity::tranquillity::tranquillity:

Yani cok daha kötü bir sonuc da cikabilirdi...

Insallah Umut Bulut ve Tarik Çamdal oynamazlar Umut oynarsa 2. yarinin son dakikalarda girsin oyuna Çamdal yedek kalsin

Sosyal medyada biri "Fener 4-1 yener., içimden bir ses Emenike 4 gol atar." demiş ya lan. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt