STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyamda 5-1 yenildiğimizi gördüm .Nou camp'ta Sneijder volkana füze yolluyor ardından 01 öne gçiyorduk.. Sonra Ribery fener formasıyla bize karşı hemde olimpiyat stadında coşuyor maçı 5-1 kaybediyorduk.

maç nou campta başladı olimpiyatta bitti .üstelik bizim 5-1 yendiğimiz kupa finalinin tersi oldu. Rüyaların tersi olurmuş. Ezeriz
Kardeş rüya demişsin ama bu Tim Burton filmi.

İlk yarıdaki İso Eagle'nin dediği "Haddini bilme" olayını Hamza hoca yapmazsa bu maçın bankosu biziz. Kesinlikle yenilmeyeceğiz .
Sonrası ise hakeme bağlı. Eğer Cüno gönlünü verdiği renklere kayıtsız şartsız destek verirse , göz göre bizi ezdirir Fenere.
Ama normal şartlarda biz bu maçı alırız.

Ceyhun moral bozma olum şurda inanıyoruz sen ne diyon :D

Önemli Bilgi; Beraberlik durumunda puan farkı "gizli" olarak 5 puan'a çıkacak. İkili averajı ele geçireceğiz bu durumda kazanırsak 8 puana çıkacak.

Bu sefer cok farkli bir his var icimde. Bu mac farkli olacak.

İlk 15 dakika da bolca pozisyona girerler 1 tane falan sıkıştırırlarsa maç farka gider.

Bu maçı berabere bitirmemiz bile çok zor bana göre.
Hamit-Selçuk ortasahası ile ortasahayı Fener'e kaptırırız. Defansımızın da iyi olacağını söylemek güç.

Bu maçta Bruma gibi vasıfsız bir adamı oynatmaktansa Dzemaili'yi ortasahaya çeker anti-futbol oynarım. Yoksa hafif güçlü Bursa'nın bile üstünlük sağladığı takıma Fener'de çok rahat sağlar.
Kötü oyuncularımız var. Kadro yapılanmamız berbat.

26416286.jpg

DZEMAİLİ OYNAMALI.

Sir Mourinho, amacınız nedir?

Bruma oynasa bi dert oynamasa bi dert. O konuyu kafamda kestiremiyorum. Vay arkadaş şu maçta formda bi Enginle-Elmander cuk diye oturur takıma.

Geçmedi bu hafta yok böyle bişey 89 dan bu yana tüm derbileri izledim maçı ben oynamış gibi yorgunum şuan şu maç bitsinde şampiyon olalım artık haftaya da semihe koyarız oda zevkli olur..

Bruma kesinlikle oynamaz bu maçta.
Hoca Telles'i oynatacaktır. Olcan aksarsa yer değiştirirler.

Hoca sağ tarafa UMUT u koyacak herkes ters köşe olacak gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt