STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezikler parayla bir şirkete kareografi yaptırcaklarmış özenti ezik bunlar

Rüyamda yeniyoruz..Evimde digiturk play olmasına rağmen rüyamda 2-0 olduğunu tv deki üst yazıdan takip ediyorum.O sevinç ve heyecanla golleri kim atmış dakika kaç merak ederken ortalık karışıyor uyanıyorum.Ama net hatırladıklarım şunlar:
Maç uzun süre 0-0 gidiyor..
Goller peşpeşe geliyor ve 70 den sonra gibi..
Maçın sonunda durumun karışmasını yine stadı yakmaları yenilgiyi kabullenemeleri olarak yorumladım uyandıktan sonra..
özetle ben inandım 0-2 veya 1-2 yeniyoruz

Sneijder yasin hep sol kanatta etkili oldular ve en etkili olduuğumuz taraf ve oyuncularımız.
bu ikiliyi sağa çekmek alınmaması gereken bir risktir.

macera arayıp işleyen düzeni bozmak akıl işi değil.

Hoca inşallah kadro düzenini bozmaz yok 3 lü orta saha falan diyenler varki eyvah eyvqh. Tek değişiklik bruma yerine telles sol açık olabilir o kadar. Ben nedense bı maçtan çok umutluyum. Fenerde tek dikkat edilecek oyuncu eminike brnce güçlü ve hızlı bir oyuncu ki bizim savunmaya ters biraz. Yaşlı bir takım fener hızlı çıkamıyorlar yada dönüşleri yavaş ayrıca son 30 dakika yoruluyorlar. Akıllı oynarsak bu maçı alırız. Fenerde oynarsa diego etkili olabilir ama oynamaz sanırım

3lü orta sahada resmen adamların kanatlarını açarız gelin üstümüze deriz. Arenada etkin gözükmelerinin sebebide buydu

Ki zaten Fenerin ortasından pek korkmamak gerekiyor ortayı Hamit ve Selçuk defansif özelliklerle kapatır dikine gidemezler zaten orta sahada Alper yok. Önemli olan kanatları kapatmak kanatları kapatırsak bi pislik olmadığı sürece beraberlik garanti.

Manik depresif bir ruh halindeyim resmen, bir çok rahat oluyorum, kazanacağız sanki bu sefer içime doğuyor, bir an umutsuzlaşıyorum zor diyorum.

Hamit'in ne yapacağı çok önemli, Yasin, Burak ve Sneijder'in etkisi üst düzey olursa maçı alırız rahatlıkla, defansa yapacak pek birşey bulunmuyor, gol yiyoruz ama atıyoruzda bir şekilde, Fenerin defansıda o kadar sağlam değil, iki devrenin 15 er dakikaları sonucu belirler, bu dakikaları kazasız atlatırsak daha kolay işimiz. Yenelim başka şey istemiyorum be.

Kazanma ihtimalimiz çok düşük arkadaşlar, hazırlayın kendinizi. Şans, hakemler, bizimkilerin uyuşukluğu, onların gazı vs. ne gerekiyorsa yanlarında olacak.

Kaybetmemiz halinde hiç moral bozmadan devam etmek lazım, Fener'in İsmail (Aziz) ile bu kadar puan toplaması bile mucizeydi.

Kazanma ihtimalimiz çok düşük arkadaşlar, hazırlayın kendinizi. Şans, hakemler, bizimkilerin uyuşukluğu, onların gazı vs. ne gerekiyorsa yanlarında olacak.

Kaybetmemiz halinde hiç moral bozmadan devam etmek lazım, Fener'in İsmail (Aziz) ile bu kadar puan toplaması bile mucizeydi.

Fener son haftalarda b.k gibi oynuyor, saat bombasi resmen.

Akhisar bile yenebilirse biz neden yenemelim?

Oyuncular sert, istekli, azimli oynarsa Kadiköyden 3 puani kapabiliriz

Fener son haftalarda b.k gibi oynuyor, saat bombasi resmen.

Akhisar bile yenebilirse biz neden yenemelim?

Oyuncular sert, istekli, azimli oynarsa Kadiköyden 3 puani kapabiliriz

Valla 32 yaşındayım, Fener'e son darbeye vurup ligden kopartabileceğimiz hiç bir maçı kazanamadık. Umarım yanılırım tabi ama hiç ümidim yok.

8 Mart ile ilgili saçma sapan espiriler yapılmasa bari

Nedense son yıllarda hep ikinci maçlar Kadıköy'de.. İlk maçlar Kadıköy'de olsa stres gidecek üstümüzden ama 2 senedir böyle denk geliyor(muş) (!)

Valla 32 yaşındayım, Fener'e son darbeye vurup ligden kopartabileceğimiz hiç bir maçı kazanamadık. Umarım yanılırım tabi ama hiç ümidim yok.

Aynen mesela 2008-2009'da Fener Aragones'le berbat girmişti sezona.İlk haftalarda Kayseri Kadıköy'de Fener'e 4 atmıştı hatta.Derbiden önce biz Benfica deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndük,şahane de top oynuyoruz.Fener de derbiden önce Arsenal'den 5 yedi.Bir yensek Fener kopacak,1.dakikada Lincoln'le 1-0 önce geçtik yıllar sonra.Aha dedim bu sefer iş tamam.Sonuç yine hüsran oldu.Bu stadda enteresan şeyler oluyor.Beraberlik olabilir ama kazanacağımızı zannetmiyorum.

Arena'ya geçene kadar Sami Yen'de de üstün değildik bunlara karşı.

1215658_Galatasaray_SK.jpg

Bizim Arena'daki maçta 40 bin seyirci bile yoktu, bunların tüm biletler satılmış. Herifler için bizim maç şampiyonluktan bile önemli, eminim %90'ı Kadıköy'de bize kaybetmemeyi şampiyonluğa tercih ediyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt