STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray , Yasin , Bruma oynamazsa Hamzaoglu 1 dk durmasın. Korkmaktan baska bisi degildir bu kadro. Adam akıllı kadronla cık yenilsende dünyanın sonu degil.

ntv yine adilik yapmıştır kadro açıklanıncaya nekadar pislik yaparsam kardır havasında ben inanmıyorum bruma oynayacak

Umut haberleri gerçek değildir umarım, çok kötü olur

Rüyamda 2-0 öne geçiyorduk ama saçma sapan gollerle H.kabze falan atıyordu :) sonra itler 2-2 yapıyordu son dk. larda

telles niye bek yazmışlarki,3 haftadır zıpkın gibi bekte Olcan,bekte Olcan önünde Telles oynar,sol Telles sağ Bruma çıkarsa müthiş olur.

573ac45ea9f60ab154931fb3bdd91b77.jpg

Eski bir twet ama insanın hoşuna gidiyor.:)
GT-I9300 Tapatalk

Benim maçtan beklentim düşükk olduğu için rahatım. Kazanırsak acayip güzel olur ama pek sanmıyorum daha önce de dediğim gibi. Umarım puan alırız.

kaynak ntvspor kaynak hürriyet demek kaynak fb tv demekten farkı yok bunu sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık

ama biz bu fenerli patronların kanallarının yalan ve yanlı haberleri yüzünden burada inanmakla kalmıyor birbirimizi yiyoruz.

1. Telles - Olcan
  2. Olcan - Telles
  3. Olcan - Yasin
  4. Telles - Yasin

Simdi bazileri Telles - Olcan diyor.

Sorulacak Soru ise.. Defansif acidan bakildinda Telles fark edilecek sekilde daha iyi mi Olcan dan?

Benim tercihim Olcan - Yasin olurdu. Gol Atmak, Topu önde tutmak ve fenerin beklerini cikarmamak da bi "defansif - gol yeme me" taktigi. Kazanan Takim/Sistem kalmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt