STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sikecilerin forumunu okuyan var mi rahatlar mi cok yoksa stres mi yapmislar.
şikeciler gayet rahat ...
genelde 3-1 ya da 4-1 yeneceklerini söylüyorlar.
hatta bazısı taçtan gol veren süzme fenerli cüneyt çakır'a bile utanmadan laf edip maçı katletmese cimbomun pozisyon bile bulamayacağından bahsediyor.

Son düzenleme:
şikeciler gayet rahat ...
genelde 2-1 ya da 3-1 yeneceklerini söylüyorlar.
hatta bazısı taçtan gol veren süzme fenerli cüneyt çakır'a bile utanmadan laf edip maçı katletmese cimbomun pozisyon bile bulamayacağından bahsediyor.

Bu sene en kötü zamanımızda bile( prandelli) bunları 2-1 yendik. Şuan prandelli dönemine bakarak gece ve gündüz kadar fark var. Biz bu kadar kötü mü görünüyoruz?

Alper 18 kisilik kadroya dahil edilmis

Yenilsek bile avantaj bizde çünkü ellerindeki en büyük kozu bitirmiş olacaklar. Ayrıca kalan maçları bizden zor. Ayrıca yenilen takımı hırs basar, sonrasında hep kazanır. Ayrıca kazanan takım rehavete girer. Ama bütün bunlara rağmen ben kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü biz rahat olacağız, şikecilerin üzerinde büyük baskı var. Kazanmak zorundalar.

sahasina bayrak diktigimin cocuklari.

umarim bayrak almislardir yanlarina... bir daha dikecez.

Kötü bir kabus gördüm. Mac saatine yakin uyaniyim diye, birde bilakis gec atmistim. Uykumdan sicradim restmen. Maci 1:3 kaybettik, Sinan Engin böbürleniyordu restmen TV´de skoru bildi diye. Macta nedense Kanat olarak Dzemaili felan oynatti hoca. 1:0 öne gectik macta, sonra ikinci yarida Dzemaili iki tane penalti yaptirdi, derken adamlar 2:1 öne gecti. Ve iki pozisyonda aslinda penalti felan degildi. Sonra saldiriyoruz, tam 2:2´yi bulacaz derken, Fenerbahce formasi ile bizim Marcio durumu 3:1 yapti...

O penaltilardan sonra artik isyan ediyordum, böyle adilik, böyle serefsizlik olur mu diye... :(

12 saat sonra şampiyonluk kutlamalarına giriş yaparız inşallah

avatarım da gerçekleşmesi durumunda son totemimdir.

Bu sene en kötü zamanımızda bile( prandelli) bunları 2-1 yendik. Şuan prandelli dönemine bakarak gece ve gündüz kadar fark var. Biz bu kadar kötü mü görünüyoruz?
*bekleri gerçekten iyi.
* kadıköy psikolojisi var
* hakem yanlarında olacak
* orta sahaları ve defansı bizden iyi.
* muslera ve hücum hattı dışında onlardan geriyiz. bu gerçek .
ancak son zamanlarda forvetleri eşşeklemesine goller kaçırıyor takımları dengesizleşti.
bu maçla kendilerini göstermek isteyecekler
ilk yarım saatin şokunu atlatıp oyunu soğuk oynayarak bu kuşlara tıpkı bjkye yaptığımız gibi uyut-vur-bitir uygulamamız gerekiyor .
ayağa pas yapıp süreyi geçirirsek strese girecekler hata yapacaklardır.
ilk yarım saat çok önemli.

11 isim 10 tanesi konusunda kanallar ittifak etmiş durumda. Muslera-Sabri-Chedjou-Hakan-Telles-Hamit-Selçuk-Olcan-Sneijder-Burak.

11. isin ise Yasin-Umut-Bruma'dan biri olacak artık.

Başarılar Galatasaray, koyup gel bugün.

Ben kendimi aştım galiba :)

Rüyamda lig bitmeden önce arenada oynayacağımız bjk maçını gördüm.

Şampiyonluk için çıkıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt