STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz takimina bizi yenerlerse 1.5 milyon dolar prim verecek diyorlar.

Ligtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.
juve maci

Antu yavaş yavaş cirkeflesiyor :D
#KorkuZamanı

avukat_21 - 08.03.2015 13:23

Bu defa beraberlik onlara yetmezmiş*
Bu defa şanssızlığı yeneceklermiş*
Makus talihlerini değiştireceklermiş*
Vay vay vay*
Bir daha kadıköyde Fener galibiyetini hayal bile edemeyecek şekilde sizi eze eze çimlere gömelim o vakit. Haddinizi bilmiyorsanız öğretiriz merak etmeyin. Hadi hocam‚ sow-emenike çift forvet arkalarında Diego‚ orta üçlüde emre-topal-meireles ile maça çık da 6´yı unutturalım şunlara. Tırışkadan 2-3 galibiyet aldılar diye hamit kahraman‚yasin süperstar‚ hamza da hoca olmuş haberimiz yok.*
Gün Fenerbahçenin birliğinin ve dirliğinin günüdür. Gün haddini unutanlara haddini bildirme günüdür. Gün Fenerbahçenin büyüklüğünü yeniden hep birlikte tüm dünyaya haykırma günüdür...*

Son düzenleme:
Mondragon en iyi kalecilerimizden biridir.

Özetlerden izleyip sallamayın adama.

Galatasaray kazansin 1 yil boyunca sneijder avatari koycam

İçten içe nasıl tırsıyorlar ya. En yakın arkadaşlarımdan biri fenerli ama pek umutlu değildi maçtan :asd22:

Yalnız Hamza Hoca olmasa kadromuz kağıt üstünde derbi filan kazanamaz.

Güvencemiz Hamza Hoca'nın takıma kattığı hava ile Sneijder ve Muslera.

Herif yasin den korkuyor ....biz dekiler halen formda olduğunu ve ilk11 i hakettiğini(!) göremiyor
Yav orda yorum yazanlar da sen ben gibi adamlar. Antu'da yazıldı diye değer yüklemeye gerek yok, 2 gün önce Antu'dan "Sneijder bos oyuncu, sadece şut özelliği var" mesajına şahit olmuştuk mesela.

N5

Vallahi cok sinirlendim hocaya- Umutu oynatip, yasini yedege koymak ve Sneijderi belki sola hapsetmek nedir...

Yasin-Sneijder-Burak ILK olarak yazilmalari gerek

İlk golümüzü atan ve maçı kazanırsak o oyuncunun avatarini 1 ay kullancam (:

Ligtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.

Taffarel'in de Kadıköy'de oynanan 3 maçta 4 golde hatası var bana göre.1998'deki 2-2'lik maçta yediği 2 golde,2001'deki 4-4'lük kupa maçında yediği son golde ve 2001'deki 2-1'lik lig maçında 2.golde hatası var.O stadda herkese bir şey oluyor.Oradan gol yemeden dönen tek kalecimiz Orkun'du sanırım.

edit:Bir de Muslera var.

Son düzenleme:
Topu fenere verip birde üstüne Umut'u oynatırsak ki zaten Burak-Umut ikllisi ile top bizde kalmaz, Sneijder hiçbir şey yapamaz.

Taffarel'in de Kadıköy'de oynanan 3 maçta 4 golde hatası var bana göre.1998'deki 2-2'lik maçta yediği 2 golde,2001'deki 4-4'lük kupa maçında yediği son golde ve 2001'deki 2-1'lik lig maçında 2.golde hatası var.O stadda herkese bir şey oluyor.Oradan gol yemeden dönen tek kalecimiz Orkun'du sanırım.
Şampiyon olduğumuz maçta kalede kim vardı? :D

Kadıköy'deyim.Eski senelerdeki hava yok burada.Tırsıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt