- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Bu mesajın ne özelliği var Sn Ulu?Antu dan :
Mesajı Gönderen: alpirez:cLink:4515471
Gs´nin en önemli oyuncusu bu maç için yasin.dikkatli olursak ezer geçeriz
N5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajın ne özelliği var Sn Ulu?Antu dan :
Mesajı Gönderen: alpirez:cLink:4515471
Gs´nin en önemli oyuncusu bu maç için yasin.dikkatli olursak ezer geçeriz
Sen td olsan ilk 11 nasıl yapardın ?
juve maciLigtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.
Aydın oynuyor mu ?
Bu mesajın ne özelliği var Sn Ulu?
N5
Yav orda yorum yazanlar da sen ben gibi adamlar. Antu'da yazıldı diye değer yüklemeye gerek yok, 2 gün önce Antu'dan "Sneijder bos oyuncu, sadece şut özelliği var" mesajına şahit olmuştuk mesela.Herif yasin den korkuyor ....biz dekiler halen formda olduğunu ve ilk11 i hakettiğini(!) göremiyor
Ligtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.
Şampiyon olduğumuz maçta kalede kim vardı?Taffarel'in de Kadıköy'de oynanan 3 maçta 4 golde hatası var bana göre.1998'deki 2-2'lik maçta yediği 2 golde,2001'deki 4-4'lük kupa maçında yediği son golde ve 2001'deki 2-1'lik lig maçında 2.golde hatası var.O stadda herkese bir şey oluyor.Oradan gol yemeden dönen tek kalecimiz Orkun'du sanırım.