STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kotu oldu bu cok kotu oldu. Umut Olcan Burak bunlar ne hucum yapabilir ne de defans. Naptin hocam ya.

B_le6MKWYAAuQ0w.jpg

raad

ismail bile daha cesur hamzadan.

Yasin'in performansına haksızlık bu.
Neden Umut merak ediyorum.

Umut daha kupa maclarında ayağında top tutamıyor.

Bruma'ya hızlı diyoruz ama bir kere adam gibi pres, baskı yaptığını görmedik. Umut en azından pres yaparak o kanadı rahatlatabilir. Şimdi Umut fanı da dersiniz siz. Ben Umut'u en çok eleştirenlerden biriyim hatta sevmem de kendisini. Umut oynasın da demiyorum ama oynarsa hocanın kararına da saygı duyarım. Çünkü bu düşünce mantıklı geliyor bana.

Edit: Oynuyormuş :)
Hocanın kararına saygı duymak şu an yapmamız gereken tek şey izleyelim bi bildiği vardır illaki

Lan akici oyun oynanmasinin en büyük sebebi Sneijder-Yasin-Bruma olmustu. Nedir simdi iki FUTBOL oynayan kanat'i kenara cekmek? Bunu bana biri anlatsin. Cidden cok sinirliyim, izlemeye gerek yok. Nasil top tutacaksin önde arkadas? NASIL?

Cidden yaziklar olsun, küfür edecem hocaya ayip olacak.

Halen iddiamın arkasındayım 1-2 alacağız inşaallah

ben bu kadar kendi bacağına kurşun sıkan bi takım daha görmedim.başkanı,yöneticisi,teknik direktörü hepsi saçmalıyo.

Sneijder topu aldı kim atıcak?

Umut'a attı kaptırdı

Burak'a attı kaptırdı.

Lan akici oyun oynanmasinin en büyük sebebi Sneijder-Yasin-Bruma olmustu. Nedir simdi iki FUTBOL oynayan kanat'i kenara cekmek? Bunu bana biri anlatsin. Cidden cok sinirliyim, izlemeye gerek yok. Nasil top tutacaksin önde arkadas? NASIL?

Cidden yaziklar olsun, küfür edecem hocaya ayip olacak.

Aldığımız topu şişircez, top geri dönecek onlar atak yapıcak. :(

hay umutunun senin ben of ulan olcak işmi o yeteneksiz kazmayı oynatıyor yuh ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt