STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Ofansif ve Riskli bi Kadro ile cikiyor.

Cok Geriye cekilmemiz gerekir... korkmadan öne oynamaliyiz...Akkili oynarsak cok pozisyon buluruz.

Umut umarim iyi oynar... Hamza Umut hamelsi ile taktik deha misali bi hameli mi yapacak yoksa küfür mü etdirecek...görecez

Güvenmekle olsaydi Kadiköy'de her sene yenerdik, ama yenemedik. Hoca da bile Kadiköy korkusu var, neyi yeneceksin..

Hocam sadece Umut oynuyor diye herkes fark yiyeceğiz diyor. Bende hiç Umutun oyunundan nefret ediyorum ama bruma olsaydı defansif olarak o kanat çökebilirdi. Maalesef kadro planlamamız berbat. En iyisi bu.

Sabri-Olcan-Hakan-Umut-Hamit

Bundesliga 3. liginde zor forma giyecek adamlar Galatasaray'in 11nde. He rakibin futbolculari cok mu kaliteli? Degil tabi ki, ama kendimizi bu kadar kisitlamak cok yanlis. Bruma ve Yasin mutlaka oynamaliydi. Yensekte kaybetsekte yorumum bu olur.

Şu kadro öyle bir kadro ki, ilk 15 dk da bi gol yersek çok rahat dağılır. Umut sağ açık ne demektir ya, kafayı yedirtecek bu tercih bana.

Sol açıkta zaten Olcan etkisiz kalacak muhtemelen, birde Umut'un oyunda varlığıyla yokluğu bir olacak. Hatta dahada fazlası, zararı olacak takıma. Şimdiden alıştırın kendinizi farklı mağlubiyete, adamlar gene bitikken şaha kaldıracak Galatasaray galibiyeti alacaklar. :mad:

Hocam sadece Umut oynuyor diye herkes fark yiyeceğiz diyor. Bende hiç Umutun oyunundan nefret ediyorum ama bruma olsaydı defansif olarak o kanat çökebilirdi. Maalesef kadro planlamamız berbat. En iyisi bu.
Iste bu düsünce oldugu icin kazanmiyoruz zaten. Yahu cöksün kanat, cökerse cöksün. Sen önde nasil isabetli pas yapacaksin? Nasil rakibi kendi yari alanina kilitleyeceksin? Umut'un müthis top kontrolü ile mi?

tüm sevkimizin icine ettiler
umut bulut isterse ronadlo gibi oynasin bugün
topcu degilllllllllll

Sabri-Olcan-Hakan-Umut-Hamit

Bundesliga 3. liginde zor forma giyecek adamlar Galatasaray'in 11nde. He rakibin futbolculari cok mu kaliteli? Degil tabi ki, ama kendimizi bu kadar kisitlamak cok yanlis. Bruma ve Yasin mutlaka oynamaliydi. Yensekte kaybetsekte yorumum bu olur.

Yahu tamam da Yasin de Bundesliga'da oynayacak adam değil herhalde. tabiki haklı olduğun noktalar var ama yazdığın adamlarla Yasin arasında kalite farkı varmış gibi anlatma lütfen.

Kaybetmemizin de kazanmamızın da birinci sebebi 1-2 değişiklik olmaz. Genel kadro ve oyun sıkıntımız olur bence.

bi kadro taraftarın moralini nasıl 0'a indirir?en güzel örnek hamzanınki.fenerliler yatsın,kalksın hamzaya dua etsin bu maç için.daha şimdiden kazandılar maçı.

Iste bu düsünce oldugu icin kazanmiyoruz zaten. Yahu cöksün kanat, cökerse cöksün. Sen önde nasil isabetli pas yapacaksin? Nasil rakibi kendi yari alanina kilitleyeceksin? Umut'un müthis top kontrolü ile mi?

sana yüzde yüz katılıyorum ama sadece umut oynuyor diyede karalara bağlamamak lazım.

Haydi aslanlar utandırmayın bizi!!!

Yenilseniz de soru yok yarış devam ediyor , biz fikstürü en iyi olan takımız ve yine önde olacağız. Ama yenerseniz her anlamda bir devri kapatabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun!!!

Bruma ------- Yasin

varken

Umut------Olcan

Bakalim Hamzanin plani dogru cikacak mi.

Sabırlı oynarsak kazanabiliriz.

Saçma sapan bir kadro işte alırsa Sneijder alır bu maçı

Chelsea küçük takım o zaman.
Iste ne kadar futbol takip ettigini ispatliyorsun bu yorumun ile. Chelsea'nin kadro yapisi zaten defansif, yillardir ayni oynuyorlar. Rakibe göre degil. Galatasaray takiminin kadro yapisi defansif mi ofansif mi? Hangi felsefe bu takima daha yakin? Kalan maclara bakin, hep ofansif oynamistir takim. Birden geriye cekilmek nedir?

Neyse, izlemiyorum zaten, netice belli. Umarim yanilirim, yanilmak benim icin önemli degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt