STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Ofansif ve Riskli bi Kadro ile cikiyor.

Cok Geriye cekilmemiz gerekir... korkmadan öne oynamaliyiz...Akkili oynarsak cok pozisyon buluruz.

Umut umarim iyi oynar... Hamza Umut hamelsi ile taktik deha misali bi hameli mi yapacak yoksa küfür mü etdirecek...görecez
FIFA'da kim kazandı.

Bu maci alirsa Sneijder alir.

B0QFfYGCcAAT69P.jpg:large

Hamza çıkardığı 11 le çocukluğunun takımı fenere kıyağını geçmiş!!

Fener çok ofansif oynayacak ama bizim bu kadroyla kontra yapma şansımız yok. Umut ve olcan ile nasıl kontra yapacaz bilmiyorum

Kadro değişmeyeceğine göre destek olmak lazım artık.
Maçın içinde sövecekseniz söversiniz.

FIFA'da kim kazandı.

@Şerafettin KOÇ

FB - GS Derby | FIFA Ahtapot

FIFA derby macini oynatdim :)

SKOR: 1:1

Emre ve Yasin Golleri atdi
tfifa15_2015-03-08_15-51-43-85.bmp

Maca Fenerbahce cok baskili ve ofansif basladi. Galatasaray yavas yavas oyunu dahil olmak isterken erkenden bi Gol yedi. Klassik hale gelen erken gol yeme olayi bu derby'de de olsudu.
Herkez mac böyle bitecek düsünürken Yasin Golu atarak GS adina 1 puani kurtardi. Yasin, Sneijder ve Burak iyi perofrmanslar gösterdi.

VIDEO (Özet):

[video=youtube;F6vUTOdyAsA]https://www.youtube.com/watch?v=F6vUTOdyAsA&feature=youtu.be[/video]

dxo7V.jpg

yönetici varsa mac saatinde konuyu misafirlere kitlemek gerek bence

şikeci bozuntuları okumasın buradaki yazıları

Yalnız bizimkilerin yüz ifadesi hoşuma gitmedi. Kabullenmiş ifadesi!!!

İçim sıkıldı birden

Sent from my iPad using Tapatalk

Umut yerine Yasin olsaydi cok super kadroydu. Ilk yari 1.1 yada 0.0 iceri girmemiz lazimki ikinci yari bruma ve yasinle fisi cekelim.

Haydi ismillah

hamza hocayı hep eleştirdim kadrolardan dolayı
bugünde eleştirdim
gençler ve bursa maçı hariç g*t etti

bugün de eder umarım.

Modlar konuyu kapatin baksaniza futbol profesorleri yine macin sonucunu belirledi.

Amaç fener yorulunca Bruma ve Yasin'i almaksa bunu gol yemeden yapabileceğimizi Düşünen var mı

Sent from my iPad using Tapatalk

Iste ne kadar futbol takip ettigini ispatliyorsun bu yorumun ile. Chelsea'nin kadro yapisi zaten defansif, yillardir ayni oynuyorlar. Rakibe göre degil. Galatasaray takiminin kadro yapisi defansif mi ofansif mi? Hangi felsefe bu takima daha yakin? Kalan maclara bakin, hep ofansif oynamistir takim. Birden geriye cekilmek nedir?

Neyse, izlemiyorum zaten, netice belli. Umarim yanilirim, yanilmak benim icin önemli degildir.
Mourinho maçına göre taktik değiştiren bir TD'dir. Bunu bilmiyorsan daha da diyecek birşey yok zaten.

Fener sıkıntılı durumlarından hep GS galibiyeti ile kurtulmuştur. Umarım bugün tersi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt