Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.193
- 9.258
- 2.018
Çok kötü oynadık. Hamit çok dağıldı baskıda sürekli top kaybı yaptı hakanın çıkması değişiklk şansımızı zora soktu hoca mecburen böyle devam edip sabretcek hamit ve umuta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray'ın girmesi çok kötü olacak bizim açımızdan.
Bruma da girecek sabır hatta keşke beş gol atsa ama onu da biliyoruz neyse sinirlenmek istemiyorum umut evet ama Burak çıkmamalı kötü de oynasa tek gol umudumuz forvet olaraksneijder atar, veya attirir. umut ve burak suana kadar ne faydalari oldu
ilk yarıyı gerginlikten izleyemedim özet geçebilecekler varmı ?
pozisyon anlamında oyun ve oyuncular anlamında
Bu Umut ve Hamit kadar gereksiz adamlar görmedim. Hadi Hamit'e mecbursun belki anlarım ama Umut'un şu maçta ne işi var Hamza Hocam allasen :red: Böyle saçmasapan bir tercih yapılır mı? Madem Olcan bek ileride Telles değil de yasin veya bruma oynasın. Takımın direncini arttırayım derken içine ediyorsun haberin yok. Eğer olur da şu maçı kaybedersek çok büyük yara alırsın.
Sneijder nerede Sneijder? Yok :red: Olmaz tabi ki... Kanatlarda Telles ve Umut ile başlarsan olmaz elbetNe desem ne yazsam bilemiyorum...