STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü oynadık. Hamit çok dağıldı baskıda sürekli top kaybı yaptı hakanın çıkması değişiklk şansımızı zora soktu hoca mecburen böyle devam edip sabretcek hamit ve umuta

Koray'ın girmesi çok kötü olacak bizim açımızdan.

Takım savunmasını iyi yapıyoruz bence hiç sıkıntı olmaz. Topu ileri taşıyamıyoruz şu an Umut'un çıkıp Yasin ya da Bruma'nın muhakkak girmesi gerek bence. Ama devre başı 2 değişiklik yapacağını da sanmıyorum öte yandan.

Umut beni yanıltmadı 2. yarıya onla başlamaz umarım Hamza hoca. Yasin, Bruma vs daha fazla defansa katkı yapıyorlardı hemde daha çok top tutuyorlardı

Ayrıca Hamit'e de güven olmaz demiştim bugün rezalet

Aga bir kalecinin ceza sahasi disarisinda olan bir foul icin itiraz etmesi sari kart degilmi?

hamit 2 umut 1 hata yaptı beyler abartılcak bir şey yok
bence gayet iyiyiz.

sneijder atar, veya attirir. umut ve burak suana kadar ne faydalari oldu
Bruma da girecek sabır hatta keşke beş gol atsa ama onu da biliyoruz neyse sinirlenmek istemiyorum umut evet ama Burak çıkmamalı kötü de oynasa tek gol umudumuz forvet olarak

Umutu çıkarır kesin dicektim ki
Balta sakarlansı şimdi 80'.dakkaya kadar izle işin yoksa umutu

Fener 0 biz -0 ilk yarı sonucu. Yahu resmen korkuyorlar dan dun vuruyorlar kanattan gel fason ortalar vs.(fb için söylüyorum) Biraz güven biraz top çevirme ve Sneijder'in adam kaçırmalarıyla yemin ediyorum yıkarız başlarına karıköy'ü. Lütfen aslanlar karşınızda sizden korkan bir rakip var azı dişinizi gösterseniz 3.5 atacaklar beraberliğe yatmayın bizi üzersiniz. Haydi savaşma zamanı saldırın!

Bu Umut ve Hamit kadar gereksiz adamlar görmedim. Hadi Hamit'e mecbursun belki anlarım ama Umut'un şu maçta ne işi var Hamza Hocam allasen :red: Böyle saçmasapan bir tercih yapılır mı? Madem Olcan bek ileride Telles değil de yasin veya bruma oynasın. Takımın direncini arttırayım derken içine ediyorsun haberin yok. Eğer olur da şu maçı kaybedersek çok büyük yara alırsın.

Sneijder nerede Sneijder? Yok :red: Olmaz tabi ki... Kanatlarda Telles ve Umut ile başlarsan olmaz elbet :( Ne desem ne yazsam bilemiyorum...

bu kadar rezil oynamasına rağmen hala hamitle umutla başlarsa ikinci yarına hamza bu geceden takımdan ayrılsın.

nasıl bir maç oluyor yokmu özet geçecek ?

fener nasıl biz nasılız umut varmı

Takım ilk yarı itibarı ile gayet başarılı top oynadı. İlk 25 dakika Fener oyuna bile giremedi. Burak o pozisyonu gol yapsa bence iş bitmişti. Fenerin üzerindeki stres daha da artacaktı. Neyse kısmet ikinci yarıya diyelim.

Umut çıkar hoca.çok geriye yaşlanıyoruz böyle kontra atak anlayışı olmaz.golü yedik mi çuval gibi açılır takim

mac istedigimiz gibi gidiyor. Tek sikintimiz Umutla buraka atilan top geri geliyor duvardan gelirmis gibi. Birde hamit yakacak basimizi

Hakan'in sakatlanmasi cok ama cok kötü oldu. 1 degisiklik hakkimiz bosa gitti böylece.

Umut Bulut iyi mücadele etse de 1 iyi pas disinda hicbir olumlu isi yok, Hamit de rakibe calisiyor...

Macin 11.dakikasinda 0-2 önde olmaliydik! Rüzgar gibi basladik ama devamini getiremedik maalesef.

Tam sinan gümüşün maçı hamza cesur ol biraz birader

Bu Umut ve Hamit kadar gereksiz adamlar görmedim. Hadi Hamit'e mecbursun belki anlarım ama Umut'un şu maçta ne işi var Hamza Hocam allasen :red: Böyle saçmasapan bir tercih yapılır mı? Madem Olcan bek ileride Telles değil de yasin veya bruma oynasın. Takımın direncini arttırayım derken içine ediyorsun haberin yok. Eğer olur da şu maçı kaybedersek çok büyük yara alırsın.

Sneijder nerede Sneijder? Yok :red: Olmaz tabi ki... Kanatlarda Telles ve Umut ile başlarsan olmaz elbet :( Ne desem ne yazsam bilemiyorum...

Sakin ol genç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt