STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenebilirdik ama olmadı lakin bizim şampiyon olacağımız kabak gibi belli fb daha çok puan kaybeder

2'li averajı vermedik en azından.

Hamza hoca bu kadar korkak oynanmaz. Les gibi oynatın takimi.umut ne ya !

3 net gol pozisyonu bulup 3'ünü de atamazsan kaybedersin... rakibini sahasinda 16 senedir yenemiyorsan bu net ezikliktir..

Fenevli oldugunu kanitladin hamza

Bu kadro ile bizden bir halt olmayacagi belliydi

Umut'a 90 dakika nasil dayandin bee nasil dayandin?????

Isleyen takimi neden bozuyorsun sen?!!!!?!

hayatlarının tek gayesini aldılar. şimdi biz 4. yıldız için bastıralım başka hata yapmayalım

beyler kazanmak için bundan daha net pozisyonlar olmaz
4 net gol pozisyonu
şans yanımızdaydı
çirkeflik yoktu

daha zor bu saatten sonra.

Şimdi ikili averajda ne oluyor beyler puan eşitliğinde genel averajamı bakılacak

maçın hakemini cüneyt çakır görünce maç öncesi fenere bastım nitekim 170 gayme kazandım

ama objektif bakmak gerekirsede mağlubiyeti hakettik

Cüneyt Çakır on numara maç yönetti,kimse bok atmasın hakeme.

Mağlubiyeti hak ettik mi bilemem,iyi de defans yaptık,bir tane hata yaptık golü yedik.Diyecek bir şey yok.

Anasini satim Umut yokken mis gibi oynayan takim vardi. Bok mu vardi da oynattin su rezili

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cok Garip bi oyun sergiledik...

Cok kötü oynadik...amam yinede pozisyonlar yakaldik...Ayiokadar iyi gününde olmasaydi berkide 1-2 gol atabilirdik.

Hamza Hoca Sinifta Kaldi.... Oyuncu tercihleri ve Sistem (cok geriye cekildi takim) malesef iyi ayarlayamadi.

üzgünüm.

Bizi burlara getiren hamza hoca bu maçı fenere hediye edende hamza hoca şampiyonluk şansımızı zore soktuk.

adamları hiç yoktan yarışa soktuk resmen kendi elimizle

hamza hoca herzaman oynayan kadroyu çıkarsa yenilsek kimse bukadar üzülmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt