STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkili averajıda ilk maçtaki haksız golleri ile aldılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maç bitti Snijder hala konuşıyor. Adam 90 dakka susmadı ya. Sinir etti bugün beni.
Hamza sen de bi git Allanı seversen ya. İyi antrenör kötü hocasın.

Bu maçın kaybedilmesi garip değil. Genelde her sene Fener'i içeride yenip dıraşıda kaybediyoruz, skor olarak normal bu. Beni üzen bu kadar ezik ve korkak futbol oynamış olmamız. Umarım takımın yakaladığı havayı bozmaz bu çünkü bu sene akıllı olursa rahat şampiyon oluruz.

İyi oynamadık. Maç en fazla berabere bitebilirdi... Hamza büyük maçların adamı değil. Strateji bilmiyor. Ligde belki idare eder ama CL de hiç bir şansı yok.... Kusura bakmasın.

hay arkadaş küfr etmemek için kendimi zor tutuyorum hayret ettim ilk defa çirkeflik olmadan adam akıllı bi derbi oldu ondada bizim dahi hoça sıçtı lanet olsun sana hamza evet lideriz hala ama bruma yı kaç gündür yazıyorum ben evde izlediğim ile senden iyi analiz etmişim olayı 90 dakika defans yaparak mı kazandık lan biz daha önceki maçları Terimi severdim düştü gözümden ama hiç yoktan defans yaptırmıyodu adam lanet teknik direktörlerle yabancılarla mahv ettin takımı aysal sanada lanet olsun dinlediğin adamlarada

maçı alma ihtimalimiz yok ..
Eğer yenersek lig kopar.
Bu da federasyon , yayıncı kuruluş , siyasiler , futbol baronları , iddia patronları vs kimsenin işine gelmez. Büyük ihtimal bir şekilde maçı fenere verecekler.
Zaten aziz istedi diye taçtan gol veren cüneyt boşa atanmadı .
Mesajımı maç sonunda yeniden güncellerim .
Haksız çıkarsam forumca üstüme çullanabilirsiniz :)
(inşallah haksız çıkarım )

maalesef haksiz çikmadim ...
Bu arada maçi da izlemedim .

2. yarı tam rezaletti... Çok ciddi transfer bütçesi lazım, gitmesi gereken o kadar çok adam var ki... Hamza hoca 2. yarı yaptığı/yapmadığı hamleler ile çok ciddi soru işaretleri oluşturdu, saçma sapan oyun oynayan feneri canlandırmak için ellerinden gelen herşeyi yaptı hoca ve bazı futbolcular...

Yapacak bir şey yok bunlara sezon sonuna kadar tahammül etmek zorundayız, herşeye rağmen hala şampiyon olacağımızı düşünüyorum, fenerden de beşiktaştan da bir şey olmaz.

İkili averaj Fener'de değil. Deplasman golü uygulanmıyor Fener ile aramızda. Genel averaja bakılacak.

Bir sakin olun arkadas gorende sampiyonluk gitti sanacak. Hala en buyuk sampiyonluk adayi biziz hala lideriz. Besiktas bunlara 2 hafta sonra takacak. Iddaa ediyorum 3 hafta sonra en yakin rakibimizle 4 ten asagi fark olmaz. sakin olun sanki ligin son macinda macinda kaybedip fenere sampiyonlugu verdik.

Ikili averaji da verdik, herseyi verdik. Bu kadroyla bu kadar.

Bir sakin olun ya. Burada kaybettik diye dünyanınn sonu mu geldi? Halen daha lideriz ve ipler elimizde. Onlar zor deplasmanlarını oynamadılar. Sizdeki sıkıntı maçtan önce beklentilerinizi yüksek tutmanızdı. Belliydi yani kazanamayacağımız, moral bozmayın.
+1905

Onca şeye rağmen Sneijder gününde olsaydı yine puan alırdık bugün her topu rakibe attı malesef

Umutu bu takıma aldırıp yıllık 2m verilmesine sebep olanın ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mutlu musun Hamza? Bu Umut' un torpili kim Hamza? Umut' u ne amaçla oynattın Hamza? Umut ne işe yaradı Hamza? Umut 90 dakika neden sahada kaldı Hamza?

Maçı berabere bitirmek için çıkmışsın sahaya Hamza! Korkaksın Hamza! Yazıklar olsun Hamza!

Bugün de lideriz.

Avantajımızı kaybettik yine de ligin kaderi elimizde.

Hamza hocam bu kadro yakışmadı gereken dersi almıştır umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt