STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın sakatlanması ve Olcan yerine Telles'in çıkması bizim için kırılmaydı.

İnanamadım Hoca'Nın sahanın iyilerinden Telles'i çıkardığını görünce. Olcan hemen her pozisyonda duruş hatası yaptı, kafa toplarını verdi.. Telles topla dribling artısını kaybettik vs vs.

Yola devam moral bozmak yok 4.yıldız çok ama çok önemli kabul edelimki şu maçı yenilip hala lider olmayı kimse beklemiyordu..

Abi çok uzatmaya gerek yok. Top yapmayan oyuncularla oyunu tutmaya gol atmaya çalışırsan sonuç böyle olur.
Düşünüyorum da biz birkaç ani pozisyon dışında nasıl gol atabilirdik? İzlerken belli zaten, ileri gitmiyoruz, topu da tutamıyoruz.

Neyse bende sinirim geçti puan tablosuna baktım hala lideriz şampiyon olursak sorun kalmaz dünyanın sonu değil bi rahatlayalım arkadaşlar hatalar zinciri işi çıkmaza götürür zinciri kıracak biri lazımdı bruma almadı oyuna gitti maç yapcak bişey yok artık önümüzdeki maçlara bakcaz daha bunlar trabzon ve beşiktaş ile oynayacak bizde oyniycaz ama dünde deiğim gibi rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki fenerde bi bok yok bugün bizim hatalarımızdan dolayı biraz daha iyi göründüler ama takılacaklar hemde bi kaç hafta sonra yine puan farkı oluşur relax herkes rahatlasın bi siniri stresi atın

Bana bir Allahin Lütfü birsey anlatsin.

Hadi Sneijder kötü pas verdi kontra yi yedik...eyvallah.

AMA... Sabri orda niye normal yerden pasi vermedi Sneijdere? garip bi havalandirip orta gibi pas verdi Sneijdere orda? Hani mesafe de yakindi..???

Ya abi dk 77 olmus daha değiştirmiyorsan ne zaman değiştiricen yarabi yaresullalah.allah belanı versin emi.

Beyler uzatmaya gerek yok. Adamlar hak etti, baskılı oynadı ve kazandı. Hepsi bu.

40 dakika kendi yarı sahandan çıkamıyorsan sen, o golü zaten yiyeceksin eninde sonunda ve bunu bilmen lazım. Etkisizdik.

Umut'u savunanlara da buradan selamlarımı iletiyorum.

Rezil ve korkak futbol ile bu kadar. Yazıklar olsun. 1-0 bence iyi sonuç. Gol ne zaman gelecek diye bekleyip duruyorduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrıca zaten sezona başlarken direkt -3 puanı düşeceksin kafadan. Bu artık yıllardır böyle... Sürpriz olmadı.

amaaan bos verin maci. lideriz .
derbi ve mac kadiköyde. 1-0 yenildik isde.
ola bilir ki her sene yeniliyoruz orda hemen hemen maalesef. Sene sonu sampion olalimda gerisi fifi

Bir bildiği vardır dedim hata etmişim Hamza hoca bugün takımı pasif oynatarak maçı kaybetmemize neden oldu diyecek bişey yok

Beyler uzatmaya gerek yok. Adamlar hak etti, baskılı oynadı ve kazandı. Hepsi bu.

40 dakika kendi yarı sahandan çıkamıyorsan sen, o golü zaten yiyeceksin eninde sonunda ve bunu bilmen lazım. Etkisizdik.

Umut'u savunanlara da buradan selamlarımı iletiyorum.

Umutun savunulacak birşeyi kalmadı bu sezon.Gerçi geçen sezonda o kadar iyi değildi ya neyse umarım en yakın zamanda takımdan paketlenir.Sinan gümüş gibi adamların önünü tıkamaktan başka bişeye yaradığı yok.

Yat oyunu soğut neyin karakterini koyuyorsun ortaya. Gördün mü yerden kalkmadılar golden sonra

Dakika olmuş 80 rakip tek kale oynuyor kontra atak oynayacak adam yok. Sabri ve Olcan sürekli önde. Madem gol atmak istiyoruz neden Bruma girmez? Aklına bir kez daha tüküreyim Hamza.

hamza hoca olmadı, bundan sonra yapacakların la kendini affettireceksen tamam yoksa burası akhisar değil. yasin formda oynat devam etsin, umut ne kanatı ya sen umutu ne sanıyorsun anlamıyorum utanmasan defansa da alıcaksın kafana göre

Sabri bek bölgesini boşaltı ve golü yedik.

Umut' un oynaması ve kötü oynadığı halde sahada kalması hepimizin malumu. Telles' in çıkması gereksizdi. Koray çok acemi. Semih sakat değilse mutlaka yedekte bile olsa kadroda olmalıydı.

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum ama maçın bizim açımızdan Teknik Direktör hataları ile dolu dolu olduğunu düşünüyorum.

Her ne olursa olsun şampiyon olacağız.

GT-I9300 Tapatalk

Genel averajda 6 gol fark var puqn eşitliğinde her türlü onlar şampiyon olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt