STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

iyi giden takımı neden bozarsın ey hamza.2-0 öndesin ,mallığın mı tuttu.Allah belanı vermesin senin

ilk yarı Olcan'ı oyunda tutarak. 2. yarı da bruma yerine yasin'i çıkartarak maçı verdin Hamza hoca. helal olsun. Bu maç belki de şampiyonluğu verdiğimiz maç olacak

Bu takimda öyle yeteneksiz odun misali oyuncular var ki, kesse 3 mutfak 5 oturma odasi cikar

bu arada bitti, sampiyonluk da gitti, emeginize saglik ruhsuz oyuncular

Hamza'dan hoca filan olmaz korkak herif Aykut Kocaman'dan farkın yok... Lig bitti sayende...

Adam değiştirceksen brumayı alcaktın yada umutu şampiyonluktan ettin bizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boyle indiriyorlar iste senin gibileri hamza

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kadar gerizekalilik gormedim

Hamza yuru git artik. Yasin napti sana

Allah belanızı versin be, 2 haftada çöktük resmen. Hamzaoğlu ne söyleyecek acaba?

Maçı sattı şike yapsa bukadar olurdu. Sabotaj var!!

hamza bey kendi ipini cekmistir son iki macla. ve bu sene bitmistir arkadaslar.

onemli maclarda sacma sapan kadrolar, sistem degisiklikleri, aptal aptal oyuncu degisiklikler. buyuk takima hoca olamayacagini resmen belli etti artik. yeter.

bu kadar acemilik olmaz. yazik.

Terimden izin alıp takımın başına geçen çırak(temsili) hoca bukadarsın işte.

Kusura bakma çok arkanda durdum ama bu takım sana biraz büyük geldi işte kabul edeceksin.

Kadron iyi , güzel bir sistemde bulmuştun , 11 belli ne diye oynarsın son haftalar kalmış.

Telafisi yok. Belki fenerde puan kaybedecek ama sen coktan taraftarın desteğini kaybettin.

En azından benim gibi sana iyi niyetle bakan birisi için.

Geçmiş olsun , daha bu şampiyonluk yolunda çok sular akar ama hoca senin fişin çekildi nazarımda.

Geri
Üst Alt