STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

Bu maç için çıkarılabilecek en mantıklı 11lerden biri:

2399.jpg

Mümkünse Bruma oynamasın artık. Tarık'ın da oynamasını istemiyorum. Kupa maçlarında 2.lig takımlarının oyuncularına rezil olan adam Babel karşısında ne yapar az çok tahmin edebiliyoruz. Onun yerine Hamit oynamalı. Ortasahada da Emre Çolak oynayabilir.

Şu mAç hayırlısı ile bi bitseydi sonra karabüğü yeneriz herhalde bi derin nefes alırdık en azından 8 maç kalıyor trabzon a 0 yazsak kalan 6 maçı alırsak şampiyonuz son maçı saymıyorum beşiktaşı yendikten sora biter çünkü .. Hesaplar hesaplar of

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koray Günter - Tarık - Bruma oynamazlarsa yeneriz.

Muslera
Hamit
Chedjou
Balta
Telles
Dzemaili
Selcuk
Emre Colak
Sneijder
Yasin
Burak

Kim oynar kim oynamaz bilemiyorum ama maç bitiminde o puan tablosunda 55 puanı görelim.

Şota'nın gitmesi kötü oldu.Gitmese bir şekilde kazanırız diye düşünüyordum.Sabri'nin yerine Tarık'ın oynaması başlı başına bir handikap.Tek avantaj Burak'ın dönmesi.Kasımpaşa kırılgan ve yumuşak bir takım.Maça hırslı ve hızlı başlayıp bir gol bulmak şart.

Muslera
Hamit Chedjou Hakan Telles
Selcuk Emre
Yasin Sneijder Olcan
Burak

Bu kadro iş yapar...

full hücum. defansa cekildigimiz anda zaten ne olacagını herkes biliyor.

Mutlak galibiyet lazım. Fb ile bjk birbirini yer. Liderlik bize kalır. Bu maçı kazanamazsak kulübü kapatalım. Net.

Herkes hamit yazıyor ama tarıkın oynayacağı garanti dolayısıyla sağ taraftan atak bile yapamayacaz.
sol kanattada telles oynarsa pozisyona dahi giremeyiz.

her iki kanatta orta yapmasını bilmeyen adamlar dolu olacak.
tarık oynayacaktır bu nedenle puan kaybı kesin bence.

Bana öyle geliyorki. Arenada ki BJK maçına BJK'dan üç puan önde gireceğiz. BJK'nın ikili averajıda hesap edip en azından 2-0 yenmenin hesaplarını yapacak.

Yahu bırakın bjk maçını şu kasımpaşayı yenelim bi bjk maçına kadar alınması gereken bi dünya maç var :D

Ben bu maçtan ümitli değilim.Adım gibi biliyorum tarık çamdalı falan oynatacak.

Muslera
Hamit Chedjou Hakan B Telles
Dzemaili Selçuk
Sinan G/Emre Ç S10 Yasin
Burak
Hamit sağ bek için ne kadar yetersiz olsa da Tarık kazığı yerine Hamit i sağ bekte tercih ederim.Olcan sol bekte aksadığı için yerine Telles i koydum.Ayrıca Olcan sağ kanatta etkili olamıyor bunun için de sağ tarafta Sinan veya Emre Çolak oynasa daha iyi olur.

Geri
Üst Alt