STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

başakşehir maçını tekrar izledim.daha ilk yarıda girdiği pozisyonlarla alabilirmiş başakşehir maçı.ucuz kurtulmuşuz.hamza artık maçı izlemekten vazgeçip doğruları yapmalı.olcan kesinlikle solbekte oynamamalı.

sağbekte de hamit ya da koray oynamalı.

üzerinde ciddi ciddi düşünmemiz gereken bi maç.takım savunmasını iyi yapmalıyız artık.

Tarık-Babel eşleşmesi dramatik sonuçlar yaratabilir. Ama diğer bölgelerden sağ beke oyuncu kaydırmak da bana mantıklı gelmiyor. 1 eksik var diye 3-4 oyuncunun yeriyle oynamanın sonuçlarını görmüştük daha önce. Semih iyileştiyse o bölgede kullanılabilir belki.

Muslera
Hamit - Chedjou - Balta - Telles
Dzemaili - Selçuk
Emre - Wesley - Yasin
Burak

Denenebilir mi sizce?​

Sneijder,Hamit ceza sınırında. Bence kart görsünler içerdeki Karabük maçını belki bir şekilde atlatırız ama Trabzon deplasmanı daha kritik.

Selamün Aleyküm arkadaslar.

Ilk Mesajimi bu konuya atarak takimimiza ugur getirmesini ve sampiyonluga vesile olmasini diliyorum.

Cümleten iyi forumlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muslera
Hamit ched balta olcan
Selcuk emre
Yasin Sneijder bruma
Burak

Bruma yi oynatmaz heralde gecen haftadan sonra, gerci brumada da pek suc yok onu almaliydi yasinin yerine lakin ins gecen haftadaki hatasini bu maca yansitmaz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcan Telles ve Yasin ilk 11de olacagini düsünüyorum. Umarim Tarik yerine Hamid sag bekte oynar. Orta saha Cemaili ile Selçuk'a emanet edilmeli.

2. yarida Bruma veya Emreden birisi oyuna girmeli. Umut 90 dakika yedek kalmali.

bizim ligin en anti en futbola benzemeyen oyununu başakşehir oynuyor birkez daha izledim emin oldum

eski italyan takımları bile 11 kişi defans yapmıyordu birde bu herifi milli takıma getirdiler

lakin kasımpaşa çok bol alan bırakan bir takım hücumu iyi olsada ortasahası gevşek biz gol atan bir takım olduk en büyük artımız bu

yedigimizden fazla atarsak her takımı yeneriz.

Hamza Hamzaoğlu, Semih'in yerine Koray'ı, Sabri'nin yerine Tarık'ı, Formsuz Bruma'nın yerine ise Umut Bulut'u düşünüyor. (Radyospor)

Bu dogru degil dimi. Umut Bulut diyor ya

Hamza Hamzaoğlu, Semih'in yerine Koray'ı, Sabri'nin yerine Tarık'ı, Formsuz Bruma'nın yerine ise Umut Bulut'u düşünüyor. (Radyospor)

Sağ kanat korku filmi gibi; Tarık-Umut otoban hattı :mask:

Umut çok formlu ya :D

Aydın oynasın yeter ki Umut oynamasin.

ıIN5Iı

Kasımpaşa-G.Saray bilet fiyatları
Kale Arkası Açık: 20 TL
Maraton Açık: 20 TL
Kale Arkası Kapalı: 40 TL
Misafir: 40 TL
Maraton Kapalı: 60 TL

Sağ açık umud mu olacakmis gene? Surpriz bindirmeli umud :D Siz de burada hoca hatalarından ders alacak diye bekleyin.

Umut oynayacağına brumaya razıyım. Ulan be adam bari aydını oynat varlık içinde yokluk çekiyoruz.Şu durumda bile devşirme peşindeyiz.

Bana sallama geldi. Eğer olurda böyle bir olay olursa. Ciddi anlamda Hh'nun futbol bilgisini sorgularım. Fener maçında kendi itiraf etti , Umut'un ne kadar etkisiz olduğu kanatta. Adam daha pas atamıyor. Anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. Umut nasıl futbolcu olmuş o bile tartışılır ama sen birde git bu pas atamayan, top süremeyen adama Galatasaray'ın sağ kanadını emanet et. Bir kulüp bu kadar amatör olur?!!

Geri
Üst Alt