STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

Golü biz bulsak farka giderdik kanat defansları çok kötü

Tam mahalle maçı oldu. 4-4 bile bitebilirdi ilk yarı.

3 te 3 diyorduk 3 te 0 olacak iyimi olaya gel bunlar kolay maçlardı birde.. Al Gençlerbiliğinin defans 4 lüsünü bizim takıma koy şimdiye ilan etmiştik heralde umut kazmasına ragmen

Yeteneksizkler ya o kadar pozisyon gol olmadı. Zaten arkası da bomboş.

Burak' ı sokarsa küfrederim. Eğer oynayabilecek durumdaysa Burak' la başlarsın Umut' un performansı ortadayken.

Yok 2. yarı alacaksan oyuna art niyet ararım ben bu işte.

Terim in takımına geri döndük. Hiç bir taktik sistem yok. Ne varsa yüklen. Geri bomboş. Hamza'nın pili bitti bence. Geçmiş olsun.

Sabri de takima resmen ihanet ediyor
Once fener maci
Sonra sakatlandim deyip basaksehir macinda cikti
Bu macta da yine rezalet

İkinci yarı 3.golü yedikten sonra büyük Galatasaray'lı değer !!! Hamza Hamzaoğlundan ;

Umut >>> Emre Çolak
ve
Sneijder >>> Yekta değişikliklerini bekliyorum.

Maçın son 5 dakikasında da ;

Hamit >>> Burak değişikliği bekliyorum.

Maçın sonunda da bir özür...

Sinirden patlamak üzereyim!!!
Umut yerine Sinan neden oynamaz?
Burak niye oynamaz?
Hamza bitmiştir benim için...

yasinin kaçırdığı 2 pozisyon olcanın kontrol edemediği umutun atamadığı
sneijderin 2 şutu
hiç biri gol olmadıysa normal

üstüne selçukun acemice pasları
tellesin fiziksel anlamda berbat oluşu sabrinin defansa dönmeyişi.
Kpaşada çok net goller kaçırdı. 2.yarı aynı futbol devam ederse bu maç 4-0 biter. Takım çok laubali hocaya saygı bitmiş belliydi böyle olacağı.

Bosuna yirtinmayin Umut 90 dakika oynar. Görürsünüz biraz sonra Yasini cikartir.

yok abiicm yok burda adam gibi adam yok boşuna izliyoruz ama yine kahroluyoruz bıktık selçuk olcan umut gitmedikçe bu takım düzelmicek muslera çok kötü bu sene bunuda kabul edin çok severdim ama batırdı

Bundan sonra Burak değil ronaldo girse bu maç dönmez kimse umutlanmasın.3 atsak 2 tane daha yeriz.Resmen mahalle macı.Orta saha diye bir şey yok.

Geri
Üst Alt