STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

eğer 2-0 dan bir takıma karşı maç çevirme ihtimalimiz varsa o takım kasımpaşa. gerçekten defans diye bir anlayışları yok. ama hiç umudum yok malesef takım bu kadar beceriksizken.
en az 5 pozisyon buluruz 2. yarı, bakalım kaçını atacağız

Biz sampiyonlugu meloyu kaybettigimiz gun kaybettik. Bu takimin melosuz sampiyon olmasi imkansiz. Ben demiyorum bunu acin bakin melonun olmadigi maclarda kac puan kaybetmisiz. Bu takimin sampiyon olma ihtimali koca bir 0. Bu macla alakali soylemiyorum bunu.

Melo erken donerse belki bir ihtimal.

Dombili Olcan- Yasin- Umut.

Su ofansif 3 luye bak.

Arkalarinda da Selcuk Hamit.

Bu takimin sampiyon olmasi imkansizz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

umutun nesi var allah aşkına allahın adını verdim bu umut nasıl oynar bu takımda resmen ptt topçusu bunu göremiyom. nefret ettim bu herifin yüzünü görmekten

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan butun hafta agladiniz forumda , yok olcan sagda yok bruma dandik yok koray kotu .. Al gordunuz

takımın başında prandelli olsaydı bile bu kadar pozisyon vermezdik.40. dakika sanki 90+3 gibi herkes savunmayı bırakmış bizim saha bomboş.

Sorun yok arkadaslar, mac sonu Hamze özür diler hersey tatliya baglanir.

Emre ve Xhemaili nasıl oynamaz!!
Sinan G nasıl A2 de olur
Burak bokdan maç da riske edilir..bu mac da korkar oynatmasın...maça hemen alamazsın...

Hamza seneye bu takımda olmamalı

Valla kadroya laf etmem Burak hafif sakattır vs derim ama şimdi oyuncu değiştirmezse işte o zaman küfrederim ;)

Ne kadar iyimsersin Ozan, kim atacak bizim takımda 4 golü :confused:

4-0 bitmediğine şükredelim.

Ağabey paşa'nın kanatlar bildiğin elek. Elemesini bilmeyince böyle oluyor. Jöle gibiler. Vurup geçecek inanç, irade olsa buradan bile çevirirsin maçı ama takım başka havada.

burak 3 tane atar raad olun

adurrahim futbolcularla lokanta da keyifli yemekler yesin baklavalar ikram etsin takım kampa girecekken neler yapıyolar

Hamza teknik direktor felan degil

Sneijder insallah o paslari birazdan buraga atar
Tabi Adam Jemen oynatmazsa mahfoluruz

Geri
Üst Alt