STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

Bence en dogru 11 bu.
Muslera
Sabri Chedjou Balta Telles
Hamit Selcuk
Olcan Sneijder Yasin
Burak

Kadroya bak be ayni Bayern gibiyiz masallah , sag kanatta sol ayakli, sol kanatta sag ayakli oyuncumuz var. (Gaz icerir)
Olcan tercihinde emin değilim ama diğer isimlere katılıyorum. Aynısını paylaşmıştım bende.

mahvettiler herşeyi 2 haftada.kasımpaşayı da,trabzonu da yenmek zorundalar.ha hamzanın saçmalıkları var bi de...onu da yenmek gerekiyo:red:

Son düzenleme:
td fantazi yapmazsa 3 puan ı alırız eğer yaparsa defolsun gitsin burası staj yeri değil

Olcan tercihinde emin değilim ama diğer isimlere katılıyorum. Aynısını paylaşmıştım bende.

Olcan da bende pek emin olarak yazmadim ama Olcan yerine Emre de gecti kafamdan. Sinan agziyla kus kapsa bile oynatilmayacagina göre geriye fazla secenek yok.

Bruma mutlaka dinlenmeli, kafasi futbol haric herseyde. Emre uzun süredir ilk 11 oynamadi, akli yine basinda gelmistir. Bu demek bize 2-3 mac maksimum katki verir yine bir yerleri kalkana kadar.

Bence Olcan daki sorun adam gecememesi, yani bunu denemiyor bile cogu zaman. Bunu son maclarda gözlemledim, tam birebir kaliyor, ya geri dönüyor ya da yana pas veriyor. Güven eksikligi mi var yoksa bekde oynamanin "topu kaptirirsam arkam bos" korkusu mu pek cözemedim bu olayi.

Uzun lafin kisasi Bruma oynamamali, sonradan girsin yorgun bir Kasimpasa ya karsi is yapar belki.

Olcan bek olmasın artık semih döner gibi hayırlısı bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende olcanın sol bekte iyi olduğunu düşünüyorum , tamam adam kaçırıyor hata yapıyor ama , caner tipi sürekli hucumun içinde gol kovalayan bek sadece olcan olabilir . Büyük takım beki 90 dakika gider gelir gidincede atar attırır. Ne telles ne balta yapamaz bunu gene en iyisi sabri sağ bekten ,olcan sol bekten saldır Galatasaray.

Kazasiz belasiz gecmek sart oldu. Hamza hocam gozunu seveyim yapma birdaha gecen mac hatalarini.
Kritik hafta rakiplerde berabere kaldimi ipleri aliri gene elimize

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-------------olcan--------------

olcan----olcan-----olcan---olcan

---------umut-----umut----------

umut---------umut----------umut

--------------umut---------------- böyle çıkarmazsan takımı adam değilsin hamza

mahvettiler herşeyi 2 haftada.kasımpaşayı da,trabzonu da yenmek zorundalar.ha hamzanın saçmalıkları var bi de...onu da yenmek gerekiyo:red:

2 haftadır yaşanan rezaleti, 3/3 {KPaşa, Karabük, Trabzon} yaparak affettirebilirler. Umarım bu bilince sahiptir oyuncular ve teknik heyet. Görece zor diyebileceğimiz bu 3 maçlık fikstürden puan kaybı olmadan çıkarsak rahatlıkla Galatasaray şampi... diyebiliriz

Arkadaslar prandelli doneminden fark hem sag hem silda hucumcu bekler onlerinde de kanat oyunculari kullaniyor olmamiz.
Bu nedenle sabri-olcan iyi tuttu, bunu bozmamak lazim
Onlerinde de bruma-yasin iyi tuttu bence bunu da bizmamak lazim
Bruma konusundaki elestirilere ben de katiliyorum ama cocuk cabuk yoruluyor su anda yapacak birsey yok. Yoruldugunda degistirmek de hocanin gorevi.
Biz bu sekilde oynayip onde basmazsak cok kolay gol yiyoruz.
Bu dizilisten vazgecmemek lazim.
Yasin degisecekse alex olacak, bruma degisecekse gerekirse sabri one gececek, veya olcan sol acik, yasin saga, sol beke hakan girecek, illa djemaili oyuna girecekse sneijder cikacak.
Defansta koray iyi ama semihin donmesi lazim, kademesi daha iyi, illa defans yapilacaksa hakan stoper veya solbek olarak monte edilecek.
Aksi takdirde sonuclari 2 haftadir goruyoruz.
Kanatsiz cikinca kadikoyde kumeye oynayan takim gibi oynadik
Basaksehire kanadi cikardik, yorulan brumayi degistirmedik, adamlar 5 dakikada 2 gol atti, isteseler 3'u de atarlardi.
Hamit-selcuk-sneijder ortamiz saglam, saglam kanat, hucumcu bekten vazgecmemeliyiz.

sabri chedj semih olcan
emre hamit selçuk telles
sneıjder
burak

Sağ bekleri Veysel,Sol bekleri Sancak. En formda mevkimiz sol kanat. Burakta dönüyor. Ne denebilir yani daha. Savunmada sıkıntı çıkmazsa geçeriz

Arkadaslar prandelli doneminden fark hem sag hem silda hucumcu bekler onlerinde de kanat oyunculari kullaniyor olmamiz.
Bu nedenle sabri-olcan iyi tuttu, bunu bozmamak lazim
Onlerinde de bruma-yasin iyi tuttu bence bunu da bizmamak lazim
Bruma konusundaki elestirilere ben de katiliyorum ama cocuk cabuk yoruluyor su anda yapacak birsey yok. Yoruldugunda degistirmek de hocanin gorevi.
Biz bu sekilde oynayip onde basmazsak cok kolay gol yiyoruz.
Bu dizilisten vazgecmemek lazim.
Yasin degisecekse alex olacak, bruma degisecekse gerekirse sabri one gececek, veya olcan sol acik, yasin saga, sol beke hakan girecek, illa djemaili oyuna girecekse sneijder cikacak.
Defansta koray iyi ama semihin donmesi lazim, kademesi daha iyi, illa defans yapilacaksa hakan stoper veya solbek olarak monte edilecek.
Aksi takdirde sonuclari 2 haftadir goruyoruz.
Kanatsiz cikinca kadikoyde kumeye oynayan takim gibi oynadik
Basaksehire kanadi cikardik, yorulan brumayi degistirmedik, adamlar 5 dakikada 2 gol atti, isteseler 3'u de atarlardi.
Hamit-selcuk-sneijder ortamiz saglam, saglam kanat, hucumcu bekten vazgecmemeliyiz.
hepsine katılıyorum da Bruma yorulmaktan ziyade beyinsiz gibi duruyor sahada

hepsine katılıyorum da Bruma yorulmaktan ziyade beyinsiz gibi duruyor sahada

Aslinda saglam bir sag kanat olsa tam one gectikten sonra alinacak kontraatak oyuncusu.
Topu alsin Kossun kossun kaleye yaklasinca pas vermeyi unutmasin yeter.
Ama sag kanatta hucumcu kimi oynatirsin ki rakibi tedirgin edecek.

komik ama Tarik sagbek oynasa Sabri sagda oynasa diyecegim, cünkü Kasimpasa yeni hocasiyla ölümüne oynayacak bize. Veya da orta sahada Emre Selcuk, saga Hamit. Bruma filan olmaz arkadas.

Geri
Üst Alt