STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

hoca olsa 25.dakikada oyuncu degistirirdi.. olcan umut hamit out hemde cok acil. emre burak bruma girmeli!

hamza hoca ile gelen galibiyetlerin tesadüf eseri oldugu ortaya cikti, en azindan gecen hafta rakibe hediye yapmasa bugün kredimiz olurdu.

lig 3.sü olarak sezonu bitiririz, suan 3.yüz zaten bana göre.

Şuursuz oynarsan işte sonuç bu olur. Bu kadar defans boş bırakılmaz arkadaş.

Bi bana Burak'ın niye yedek beklediğini açıklasın.
Yoksa ben milli maç için olduğunu düşünecem.

geçen sene beşiktaşa yaptığımız bizim başımıza geldi resmen. fb maçından beri takım kendine gelemedi

Neyse, bu takimdan bi halt olmayacagi belli.

Ben kapatiyorum, hem mac konusunu hem de ligi.

Gecmis olsun. Emegi gecenlerinden bin türlü belasini versin. Karaktersiz yeteneksizler!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

inanılmaz yumuşak bir takım var karşımızda gol atamamak büyük başarı gerçekten.
doğru değişiklikler yapılırsa hala döner bu maç ama nerdeeeee :) bu maçı kaybetmek büyük sürpriz değil, biz şampiyonluğu geçen hafta verdik sanırım hamza sağolsun

Bu mac dönmez artık yarin ki derbide kim galip gelirse o şampiyon olur

yasinin kaçırdığı 2 pozisyon olcanın kontrol edemediği umutun atamadığı
sneijderin 2 şutu
hiç biri gol olmadıysa normal

üstüne selçukun acemice pasları
tellesin fiziksel anlamda berbat oluşu sabrinin defansa dönmeyişi.

maçın dönme ihtimali %1 bile değil, umutlu bir galatasarayın umudu olmaz

Defans çok kötü, inanılmaz ağır. Chedjou, Hakan, Selçuk, Hamit. Bu kadar takım mı olur?

burak girmeli oyuna. olcan ve umut cikmali.

sinan gümüs yedeklerde bile degildir ama kim bilir. bu mac döne bilir belki ama arka bahcemiz gelin atin havasinda resmen.
bukadar rezil savunma/takim savunmasi olmaz ya

Ya ben bu kadar pozisyon bulup bu kadar saçmalayan takım görmedim uzum zamandır... En az 10 tane defans arkası yaptık ama 1 tanesi gol ile sonuçlandırmaz mı. Kasımpaşa da aynı gerçi ama onlar 2 tanesini gole çevirdi. Sabri'nin kanat otoban oldu Olcan içeri giriyor orası boş kalıyor

Hamza hoca o kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığına göre birşeyler öğrenmiştir umarım 2-0 dan 3-2 çevirir belki Terim gibi maçı tek umut o.

Geri
Üst Alt