STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

muslera.chedjou.telles.yasin.sneijder 5'lisi disinda dügünümde bile oynatmam bugün o sahada formaya ihanet eden rezilleri.

Kimse laf anlatmasın valla Olcan ve Umut'u devre arasında oyundan çıkarmayan adam teknik direktör falan değildir benim gözümde.Adamlar yarardan çok zarar veriyolar.Sabri için bişey diyemeyecem görmedim çünkü adamı oynuyo mu oynamıyo belli değil.Orta sahanın gerisinde 3'e 1 kontra yer mi lan koskoca Galatasaray.Ayıptır be.1 haftadır ne çalışıyosunuz idmanlarda.Bu kasımpaşa'yı şamaroğlanı yaptı her takım heriflerden 45 dakikada 2 gol yedik ve bir sürü de pozisyon verdik.şampiyonluğa oynayan bi takım girdiği pozisyonu atacak arkadaş.Atamıyosan da böyle aptalca pozisyonlar verip gol yemeyeceksin.Gönül istiyo 3 sene önceki Samsun deplasmanı gibi olsun 2 sene önceki Orduspor maçı gibi olsun ama hiç ümidim yok.

defans yok bizde sabri telles süt kardeşler

Sneijder..sen de biraz gez be kardeşim...
Anlamıyorum..seni görünmeyen bu güç hep sola mı hapsediyor bilmedimiz ?

takımın başında prandelli olsaydı bile bu kadar pozisyon vermezdik.40. dakika sanki 90+3 gibi herkes savunmayı bırakmış bizim saha bomboş.

Valla her yoruma katılıyorum şurada da bir buna katılamıyorum tecrübeyle sabit ömrümde gördüğüm en kötü teknik direktör prandelli ve Başakşehir, Trabzon gibi takımlara kaleye gidemediğimiz gibi en az bu maçtaki kadar pozisyon verdik.

Arkadas Cemali niye oynamiyor diye hocaya kizanda gordum forumda. Ben biraz gidip hava alayim yoksa ceza alicam

Boşuna yırtınıyoz oyuncularda hocayı takmıyor artık çok bariz belli. Defansa gelen yok. Sabri rezalet teles yasin ve umut rezalet. Çıkacak çok adam var aslında

HAMZA denen YARDIMCI HOCA BOZUNTUSU

Mac'ta ANALIZ edemiyon mu rakibin KONTRAATAK futbol oynicagini ?

Sakatliktan cikip huraaaa kadroya yazdigin H.Balta & Chedjou hic bir zaman iyi bir ikili olmadi olamaz !! Acik cok birakiyorlar ve AGIR futbolcular !!

Bruma SAG kanat futbolcusu , OLCAN ise tribunluk .
Emre Colak kime pislik yapti'da kadroda yer alamiyor ? Ha o cocuk onu kandira biliyorsunuz sen ve Albayrak .

Burak şimdi oyuna giriyormuş. Kapadım gitti maçı bizimle dalga mı geçiyorsunuz arkadaş

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu takım 3-4 yıl belini doğrultamaz bu oyuncularla
sniper rifle da dahil

Gol bile atamayız maç 3-0 ya da 4-0 biter biz de kurtuluruz bu sayede.

İlk yarıda 4 gol atabilirdik dedim ya aşırı beceriksizler şuan Burak bile gözümde Drogba görünüyor :D

O yüzden maç dönebilir..

insallah kasimpasa 5-0 cakar . insallah yarin Besiktas yener ve arayi acar bizde artik sampiyon olma heyecanindan kurtuluruz

Geri
Üst Alt