STSL 14/15 H:25 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | M.S | 21 Mart

15. Dakikada gol yiyoruz, takimdaki en büyük eksiklik bitiricilik, adam Burak i oyuna sokmayi aklinin ucundan bile gecirmiyor. Al iste 2 0 oldu skor, simdi soksan ne fayda artik.

LigTv spikeri : " İlk yarıda çekişmeli,heyecanlı , futbol kalitesi yüksek bir maç geride kaldı"

Ulan "Aman bak aslında süper bir ligimiz var. Bu ligi de biz yayınlıyoruz. Herkes lig tv alsın. aman para kazanalım" diyeceksiniz diye futbolun içine ettiniz.
Hala masal anlatıyorsunuz şerefsizler

Valla her yoruma katılıyorum şurada da bir buna katılamıyorum tecrübeyle sabit ömrümde gördüğüm en kötü teknik direktör prandelli ve Başakşehir, Trabzon gibi takımlara kaleye gidemediğimiz gibi en az bu maçtaki kadar pozisyon verdik.

Ne farkı kaldı,Prandelli dönemine döndük işte.En azından önde olduğumuz maçlarda puan vermiyorduk o zamanlarda.Şimdi ohoo...

Sneijder ilk yarı Burak olsa bir tane gol attırırdı bence

Seneye bu takımda Olcan Umut Hamit v.s

Oyuncuları tutarlarsa hiçbir şekilde destek vermeyeceğim

YETER ARTIKKK BIKTIMMMMMM

Bence hamit e laf atmayın zira maçı en çok isteyen umursayan o gibi

Bu arada Burak giriyor. Çıkış tünelinden göründü. Kesin bilgi yayalım

pandevin ölüsü bu umut denen ismi lazım değilin yerine oynar. yerli lobini de al defol hamza vazgeç bu olcan umut sevdandan

Bıktık arkadaş bu göbekli artist yerlilerden. Ne bok yapıyor Umut, Olcan, Hamit, Sabri kaç maçtır? Selçuk desen bir bok yaptığı yok. Balta dingili gene aynı.

Yok Hamza hıyarı Olcan'ı kazanacakmış, neyini kazanacaksın lan o yetenek fakiri göbekli ahlak yoksunu herifin? Takımın ağzına sıçtınız hep beraber aptal herifler. 3 maçta 8 puan kaybı, daha nereye şampiyon oluyoruz bırakın masalları. Karabük maçına sırf bu aptallara küfür etmek için gideceğim, bunları protesto etmeyen Galatasaray taraftarı değildir.

MS -> Hamza: Özür Diliyorum ...takımı daha iyi hazırlamalıydım ...keşke Burakı daha erken alsaydım...tekrardan camia ve taraftarlardan özür diliyorum.

Burak giriyor diye heveslenmeyin, Sneijder' i çıkartmış olabilir. Beklenir yani Hamzadan

Buragi gordum sevindim sinoyu gordum
Oman sonra o herufi umutu gordumyemin ederim agladim

Hamzanin mac sonu roportaji:
Tum hata benim, kazanan bir sistemimiz vardi ama bu macta degistirdim
Gecen hafta da sonradan ayni seyi yapip berabere kalmistik ve yine roportajda ayni seyi soylemistim ama ne yapayim sistemi kurcuklamaktan kendimi alikoyamiyorum
Burak'i da 3 haftadir dinleniyor, 45 dakika daha dinlensin dedim ondan ilk 11'e almadim.

İş işten geçtikten sonra Burak oyuna girecek

Bizim sikintimiz kendimizi dev aynasinda gormek. Umut ciksin pandev girsin hicbir bok degismez. Biri yeteneksiz biri 1 senedir top oynamiyor. Bu takimin kalitesi belli iste arkadas bu yani. Boktan fenerbahce 65 dk tek kale mac oynadi. Bu takim sampiyon olmayi haketmiyor iste. Sampiyon olabiliriz ama bu takim olmaz bu forma olur.

Geri
Üst Alt