STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

bundan sonra bütün maçları alacağız..alamıyorsak o zaman şampiyonluktan bahsetmeyelim..

Averaj kasalım pls. 40 bin küsür seyirci 2-3 golle tatmin olmaz.

bugün fenerin kazanması ile bizim takım strese girerbilir çok zor bir maç bekliyor bizi berabere biterse kimse şaşırmasın.

Her maç 3 puana kenetlenelim kafi. Averaj yapacak halimiz yok her maç gol yerken.

Fener bugün yine +3 yapti averaji, belki daha da fazla olacak ikinci yarida. Bizim averaj da berbat ötesi. Ne buluyorsak atmaliyiz böyle takimlara karsi.

Acayip oyunlar dönüyor...
Her maçı almamız lazım. Başka yolu yok!!!

ey gs yönetimi :
eğer bu foruma baktıysanız taraftar ne diyor diye az merak ediyorsanız size açıktan sesleniyorum ..lideriz eğer kendimiz vermezsek şampiyonuz.
fener nasıl ki rize maçını aleni şekilde satın almış siz de şikenin kralını yapacaksınız yapmalısınız.
nasıl ne şekilde yaptığınız umrumda değil. zaten şikenin cezası yok
bu pisliklere şampiyonluk vermemelisiniz.
şu an sinir harbi geçirerek ilk yarıyı izledim dayanamadım maçı kapattım .

ey gs yönetimi :
eğer bu foruma baktıysanız taraftar ne diyor diye az merak ediyorsanız size açıktan sesleniyorum ..lideriz eğer kendimiz vermezsek şampiyonuz.
fener nasıl ki rize maçını aleni şekilde satın almış siz de şikenin kralını yapacaksınız yapmalısınız.

Yeterki yüreğimizi ortaya koyup savaşalım biz ipi göğüsleriz. Biz zorların takımıyız. Şikeye cevabımızı sahada vermeliyiz.

ey gs yönetimi :

Sikeyi destekliyorsan yanlis takimi tutuyorsun.

TS maçına öz güven lazım.

Fener çok fazla sakatlıklar veriyor yani fizik olarak berbatlar. Yarınki maçı ve TS maçını alırsak o gazla bitiririz ligi. Bakmayın Fener'in 5 attığına kötüler ama Rize tam bir bombaydı. Ilk Dişli rakip bunları devre dışı bırakabilir.

Bütün maçları kazanmamız lazım keza Fener bir şekilde alacak gibi görünüyor.

8 maçtır üst üste gol yiyormuşuz,10 maç üst üste gol yiyen Balıkesir'den sonra en kötü istatistiğe sahip takımız bu alanda.

acayip sinirliyim kesinlikle galibiyet sart! tatava yapma lüksümüz kesinlikle yok!

farklı mı kazansak ne yapsak..yetmedi mi sıkıntı verdiğiniz?

Geri
Üst Alt