- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Dün 3 bin bilet kaldı deniliyordu muhtemelen bitmiştir.Bilet satislari ne durumda bilen var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün 3 bin bilet kaldı deniliyordu muhtemelen bitmiştir.Bilet satislari ne durumda bilen var mi?
Yenelimde averaj kasma orda kalsınAveraj kasalım pls. 40 bin küsür seyirci 2-3 golle tatmin olmaz.
ey gs yönetimi :
eğer bu foruma baktıysanız taraftar ne diyor diye az merak ediyorsanız size açıktan sesleniyorum ..lideriz eğer kendimiz vermezsek şampiyonuz.
fener nasıl ki rize maçını aleni şekilde satın almış siz de şikenin kralını yapacaksınız yapmalısınız.
nasıl ne şekilde yaptığınız umrumda değil. zaten şikenin cezası yok
bu pisliklere şampiyonluk vermemelisiniz.
şu an sinir harbi geçirerek ilk yarıyı izledim dayanamadım maçı kapattım .
ey gs yönetimi :
eğer bu foruma baktıysanız taraftar ne diyor diye az merak ediyorsanız size açıktan sesleniyorum ..lideriz eğer kendimiz vermezsek şampiyonuz.
fener nasıl ki rize maçını aleni şekilde satın almış siz de şikenin kralını yapacaksınız yapmalısınız.
nasıl ne şekilde yaptığınız umrumda değil. zaten şikenin cezası yok
bu pisliklere şampiyonluk vermemelisiniz.
şu an sinir harbi geçirerek ilk yarıyı izledim dayanamadım maçı kapattım .
şikeyi desteklemiyorum ama bu pislikleri kendi silahları ile vurmanın acısını kendilerine tattırmak lazım ..Sikeyi destekliyorsan yanlis takimi tutuyorsun.
Sezonun en keyifli maçlarından biri olacaktır. 4 5 fark atsak ne güzel olurdu. Umut boş kaleye + sneijderin güzel golü ile 2-0 alırız.