STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

Gündüz maçı enteresan olacak bayağı oldu oynamayalı,kupada geçe sezon Tokatla oynamıştık sanırım en son.

maça gidecekler çok güzel maça gidiyrlar keyfini çıkarın hava güzel güneş tepede

Takımımızı iyi destekleyin hiç susmayıN.fenerbahçe saldırısını da protesto ederseniz güzel olur.

Günlerden Galatasaray ! Allah yardımcımız olsun.

En çok sana yakışıyor KUPALAR, ŞAMPİYONLUKLAR.. Senden başka BÜYÜK mü var GALATASARAY ‪#‎BugünGünlerdenGALATASARAY‬

Bu arada benim maç işi gene yattı galiba.. Gelen Amcam ufak rahatsızdı kalbinden. Dün rahatsızlandı hastaneye kaldırdık. Kendisi iyiyim diyor ama doktorlar Salı günü çıkarırız diyorlar. Amcam felan siz gidin maça diyorlar ama artık keyfi olmaz, gitmeyeceğiz galiba. Yazık oldu bu güzel atmosferde.. Sağlık olsun.

En çok sana yakışıyor KUPALAR, ŞAMPİYONLUKLAR.. Senden başka BÜYÜK mü var GALATASARAY ‪#‎BugünGünlerdenGALATASARAY‬

Bu arada benim maç işi gene yattı galiba.. Gelen Amcam ufak rahatsızdı kalbinden. Dün rahatsızlandı hastaneye kaldırdık. Kendisi iyiyim diyor ama doktorlar Salı günü çıkarırız diyorlar. Amcam felan siz gidin maça diyorlar ama artık keyfi olmaz, gitmeyeceğiz galiba. Yazık oldu bu güzel atmosferde.. Sağlık olsun.
Geçmiş olsun kardeşim.

Umut Bulut inşallah bizi yine sinamaz. Paşa maçinda günaha soktu bizi. Sakatlik olmadan güzel bir galibiyet olmasi dilegiyle.

Geçmiş olsun kardeşim.

Umut Bulut inşallah bizi yine sinamaz. Paşa maçinda günaha soktu bizi. Sakatlik olmadan güzel bir galibiyet olmasi dilegiyle.

Teşekkürler renkdaş, eksik olma.

Umut oynarsa çok çekeriz belli. Sinan Gümüş'ün sakatlığı geçtiyse aslında forvet oynayabilir.

90 dakika boyunca 'şike şike şike para para para... çocuğu.... şikebahçe' tezahüratı duymak istiyorum.

bu sene ilk izleyemiyeceğim maç olacak

ama forumdan takip ederim sizin yorumlarınızı

inş kazanıcaz

Ertelenebilir bu maç herhalde liglerin durumuna göre.

Bu hafta olmaz erteleme olacaksa da. Sonraki hafta ile başlar.

Ertelenme de bir çözüm ama ertleme yapmadan da şiddete karşı ortak tavır ve çözümler geliştirilebilir.

Geri
Üst Alt