STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

En çok sana yakışıyor KUPALAR, ŞAMPİYONLUKLAR.. Senden başka BÜYÜK mü var GALATASARAY ‪#‎BugünGünlerdenGALATASARAY‬

Bu arada benim maç işi gene yattı galiba.. Gelen Amcam ufak rahatsızdı kalbinden. Dün rahatsızlandı hastaneye kaldırdık. Kendisi iyiyim diyor ama doktorlar Salı günü çıkarırız diyorlar. Amcam felan siz gidin maça diyorlar ama artık keyfi olmaz, gitmeyeceğiz galiba. Yazık oldu bu güzel atmosferde.. Sağlık olsun.

geçmis olsun 1ader

Bu hafta olmaz erteleme olacaksa da. Sonraki hafta ile başlar.

Ertelenme de bir çözüm ama ertleme yapmadan da şiddete karşı ortak tavır ve çözümler geliştirilebilir.

erteleme ile bu işler çözülmez. Mısır 3 sene önce 70 kişi birden ölünce ligleri komple kapattı, madem erteleme diyorsunuz 2 hafta sonra sanki her şey toz pembe olacak. Ya tamamen kapansın ya da böyle devam etsin.

Ertelemek yerine kavga ortamının bitirilmesi adına adımlar atılması lazım.

Herkes eteğindeki taşları döküp hatalarından dolayı özür dilemeli. Y.D mesela Türk Futbolu'nu iyi yönetemedim özür dilerim demeli ve bırakmalı.

Kulüp bazındada bunlar olursa çözüm olabilir.

Ama erteleme sadece sorunun üstünü örtmek olur, ki her zaman yaptıkları da buydu zaten.

bu arada bu maçtan bahsedecek olursak

düne kadar 2-0 alacağımızı düşünüyordum ama 3 puanı 3-0 ile alırız fikrim değişti

biraz daha ileri gidecek olursam umutun 1 gol ve 1 asisti var diğer 2 gol kimin tahmin edemiyorum sneijderin karabük maçlarında istatistiği iyi o da atabilir 1 tane

edit: umut bulutun oynadığı yerde umut yoktur diyenlerdenim

Kapılar 10 dakika içinde açılacakmış. Maça 2,5 saatten fazla olduğunu düşünürsek, maçı izlemeye en az 35 bin kişi gelir diye tahmin ediyorum.

CB0i3I1XIAEqZ27.jpg

Erteleme değil şikeye ceza şart ancak o zaman biraz olsun futbola döneriz en azından 2011 öncesine döneriz.

Burak 100% kadro degil demi

@GalatasaraySK: BİLGİ | Karabükspor karşısında Metin Oktay formamızla sahadayız!

Geri
Üst Alt