STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Aysal dönünce Hamza'ya tekmeyi basar zaten.. Mancini'yi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Şu anda da Umut'u çıkarmama adına takımın en yaratıcı oyuncusu defans önüne çekildi:D This is Türkiye işte evlatçılığın, torpilin Allahı oluyor burada. Sonra yerli antrenöre karşı olunca suçlu oluyor millet. Yerli antrenörlerin hepsi adaletsiz.

Ya Umut bu maçta iyi oynayabilir ki hiç sanmıyorum ama diyelim iyi oynuyor O zaman Burak'ı oynatmayacaksın, Yani iki forveti böyle maçlarda kaldırmıyor takım nasıl kaldırır Sneijder'i sola çekersin biraz kaldırır ama diğer türlü olmuyor işte zorlamayacaksın her büyük maçta yaptı ve hepsinde hüsran birde Yasin ve Sneijder'e yükleniyor insanlar

3 tane sarı kartları var, bir tane attıramazsak zor çeviririz

Bruma şuanda hiçbirşey yapamaz küfredersiniz ve zaten dağılan Sabri ye yardım etmez ve koridor olan sağ kanadımızda goller yeriz Melo girmeli
Ben brmaya hic kufur etmedim. Genelleme yapma

Sabriyi cikarip koy olcan

Emre'nin direkten dönen şutu gol olsaydı kahraman olurdu....Burak da hayatının en kolay golünü atamadı.

olcan isiniyor ama bruma hala oturuyor. bu hocayla bir halt olmaz, gelecek iyi skorlar sadece tesadüf veya 2-3 oyuncunun kisisel becerisidir.

Küfürü basın beyler !!!!!!!!!!

Umut yerine Yasin cikdi
Olcan girdi

Te allam, adam Olcan' ı sokuyor, kurtarır seni Olcan bu maçta. Melo' yu sok be adam

Olcan giriyor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Umut duruyor yasin çıktı.

Geri
Üst Alt