STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Açıkcası verilen 1 hafta aradan sonra futbolun o ateşinden soğumuş oldum, bugün maçın başlamasına bir kaç saat kala maçın olduğunu öğrendim. Öyle açtık babamla izliyoruz ama inanın bu maçtan umudum yok.
Şu isteksiz futbolla 1 puan almak bile mucize olur. Ki eğer 1 puan bile alamazsak şampiyonluk gitmiştir.

60da yasinle telles çıkar dze ile olcan girer.

isleyen bir sistemi nasil icinde ederim diyor hamza derbilerde. yiyiki umut'un süpriz bindirmeleri ve malesef pandev hamza'nin oyun anlayasina cevap vermiyor.

Sneijderi tanimayan cahiller goruyorum. 2 hafta once de ayniydi. Sonra hepiniz sneijderci oldunuz.
Sneijderin oynamamasini degil oynayamamasini elestirmeli.

Etken ne.

Bu adam kanatlara oynayan adam kanatta kim var hic kimse yasini bi ara defansta gordum. Umut yok. Bu adam kimi ataga sokacak.

Hamza 20hafta oldu hep ayni hata. Degisiklikler ayni. Hatalar ayni. Bu mac oncesi umututun oynayacagini biz biliyorduk ersun bilmiyor muydu.
Egosu sisik adamlardan nefret ediyorum.

Bi kere hatani kabul et ona gore gelistir kendini bi kere

Umud çıkarsa çok birşey değişmeyecek aldığı her topu kaptırma ve saçmalama konusunda uzman maystro selçuk defolmadıkça çok küfrederiz

Mactan sonra hoca özür diledi mi, hersey hallolur.

Burak atsa yenebilirdik yorulur bunlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu bu kadar maç analiz yeteneği sınırlı olan adam buralara nasıl gelir Türkiye'nin en büyük camialarından birini nasıl çalıştıracak hale gelir anlamak mümkün değil. Adamın büyük maç fobisi var kesin büyük maç görünce saçmalıyor. Ben daha Umut'u sağ açıkta oynatıp da başarılı olduğu maç hatırlamıyorum, eee ne zorluyorsun o zaman olmuyor işte Umut sağ da olmuyor her maç başına iş açıyor sonra maç içinde adamları oradan oraya değiştirip duruyorsun. Zaten ortasaha adamların elinde bizim orta alan çöktü çökecek Hamit sakatlanıyor Emre Çolak giriyor, yahu kardeşim bu kadar mı düşünemiyorsun ortasahanın çökeceğini Selçuk ve Sneijder orayı defansıf olarak nasıl çevirir ya hem ortasahayı bitirdim hem de Selçuk ve Sneijder'i geri çekerek adamların etkinliğini bitirdin. Alsana ya Melo'yu bu kadar da düşünemiyor musun yani? Hadi Melo'yu almıyorsun Emre Çolak'ı aldın onu niye sağa çekiyorsun madem onu sağa çekecektin niye Umut ile başladın. Koy Emre'yi, Sneijder'in yerine bari ileride Sneijder belki birşeyler yapar. Bruma geçen hafta ne güzel oynadı 50-55 dakika geçen hafta ki kadroyla çıkarsın sakatlık vs olmazsa Bruma'yı 50 de çıkarır yerine Melo'yu alırsın Hamit'i sağa atarsın. Mis gibi kurulu düzen ne var bu Umut'ta, Sabri'nin önünü daha fazla açıyor bir kere Sabri orayı komple kullanıyor önünde kimse olmayınca bu sefer geriye dönmüyor sırf bunun için bile sağ tarafa kanat oyuncusu koyar mantıklı bir antrenör...

Şu anda da Umut'u çıkarmama adına takımın en yaratıcı oyuncusu defans önüne çekildi:D This is Türkiye işte evlatçılığın, torpilin Allahı oluyor burada. Sonra yerli antrenöre karşı olunca suçlu oluyor millet. Yerli antrenörlerin hepsi adaletsiz.

Normal kazanamicaz
En azindan serrefsizlik yapalim cirkefleselim fener gibide 2-3 penanlti cikaralim.

Onu yapmak icinde topu trabzonun tarafina tasimak gerekir onu bile yapamiyoruz ya :/

Bir gazetecide çıkıp sormuyor neden Umut'u oynatıyorsun hoca? Tabi medya memnun, Umut'u pohpohluyorlar, şöyle koşuyor, böyle mücadele ediyor :D Para babaları aziz götüyle gülüyordur maçı izlerken

bence yerli futbolcular hamza hocayi takmiyor herkes keyfi ne isterse onu oynuyor, kac mactir sabri ayni seyleri yapiyor , bos pres uyguluyor taaa orta sahada hic bir faydasi olmuyor presin üstelik birde onun kanatindan atak yiyoruz herif geri kosmayi bile düsünmüyor sanki o hatayi baska biri yapti.

Ya Hamza da mi yabanci oldu birden ? Hamza nin avantaji türk oldugu degilmiydi, yoksa Prandelli den ne artisi var ki ? Futbol daha da kötüye gitti, tek puan kapiyoruz, ama böyle puan filan ben artik istemiyorum, sanirsin Premier League de oynuyoruz da sevinelim su kanser futboluna. Hamza kendi futbolcularindan korkan bir adamdir, büyük maclar da zaten ayni, bide sampionlar ligini düsün, karsinda takim Real madrid, 20 gol yeme rekoru kirariz...

Hamza : oyun degisikliyi yapacaktim, birden burak ile göz göze geldik, ve onu almak zorunda kaldim oyuna

böyle bir td bizim basimizda iste, bu sezon sampion olmayip, daha avantajli olur seneler icin, cünkü bu sezon zaten kepaza bir sezon du, seneyi de bosa atmayalim

selçuk sneijder sabri burak bugün çok kötüler diğerlerin kötü olması tolere edilebilir ama sneijderin kötü olması takımı 2 3 seviye aşağıya düşürüyor. Umut u neden yazmadığımı merak edenler olbilir yazmaya gerek yok adam futbola ihanet olarak doğmuş.

Geri
Üst Alt