Yahu bu kadar maç analiz yeteneği sınırlı olan adam buralara nasıl gelir Türkiye'nin en büyük camialarından birini nasıl çalıştıracak hale gelir anlamak mümkün değil. Adamın büyük maç fobisi var kesin büyük maç görünce saçmalıyor. Ben daha Umut'u sağ açıkta oynatıp da başarılı olduğu maç hatırlamıyorum, eee ne zorluyorsun o zaman olmuyor işte Umut sağ da olmuyor her maç başına iş açıyor sonra maç içinde adamları oradan oraya değiştirip duruyorsun. Zaten ortasaha adamların elinde bizim orta alan çöktü çökecek Hamit sakatlanıyor Emre Çolak giriyor, yahu kardeşim bu kadar mı düşünemiyorsun ortasahanın çökeceğini Selçuk ve Sneijder orayı defansıf olarak nasıl çevirir ya hem ortasahayı bitirdim hem de Selçuk ve Sneijder'i geri çekerek adamların etkinliğini bitirdin. Alsana ya Melo'yu bu kadar da düşünemiyor musun yani? Hadi Melo'yu almıyorsun Emre Çolak'ı aldın onu niye sağa çekiyorsun madem onu sağa çekecektin niye Umut ile başladın. Koy Emre'yi, Sneijder'in yerine bari ileride Sneijder belki birşeyler yapar. Bruma geçen hafta ne güzel oynadı 50-55 dakika geçen hafta ki kadroyla çıkarsın sakatlık vs olmazsa Bruma'yı 50 de çıkarır yerine Melo'yu alırsın Hamit'i sağa atarsın. Mis gibi kurulu düzen ne var bu Umut'ta, Sabri'nin önünü daha fazla açıyor bir kere Sabri orayı komple kullanıyor önünde kimse olmayınca bu sefer geriye dönmüyor sırf bunun için bile sağ tarafa kanat oyuncusu koyar mantıklı bir antrenör...