STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Bu maçta nedense Selçuk ve Burak kankilerinden birşeyler bekliyorum olumlu anlamda :) Sneijder plase...

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Hamit(Melo)-Selçuk
Bruma-Sneijder-Yasin
Burak

Kadro bu olur. Hamit formdayken kesilmez diye düşünüyorum.​

_______
|Muslera|
Sabri ____Chedjou_Hakan____ Telles
Hamit__Selcuk*
Bruma _____Sneijder_____ Yasin
Burak

Melo*

Bir * daha koyup Melo oynatılırsa hangi yabancının kesileceğini belirtmek lazım.

Nihayet bu son sezon... yabancı sınırlaması

Düşünsene seneye itibaren hiç kafa ya takmadan kadrolar yazmak :D

Not: Hamit sağa geçer Bruma 'nin yerine. Ve Melo Selçuk değişikliği olur. Bu defansif/ direnç artırmaya yönelik bir hamle olur.

Veya Telles Olcan değişikliği ile selçuk- melo. Bunlar Melo değişiklik ile girerse...mecbur 2 değişiklik olması gerekir.

İlk 11 için dedim gibi Olcan başlar ... Bruma yedek lerde başlayabilir vs... illaki farklı seçeneklerini yazmamı beklemiyorsunuzdur umarım xD

Zaten 80% Melo oynamaz ..anca risk zamanı gelirse maç da.

Son düzenleme:
Şu Hamit'i kesip Melo'yu oynatırsa hocanın kulakları çınlar. Melo'nun daha böyle bir maçı baştan kaldıracak gücü bence yok. Ayrıca kanatta Bruma olmalı, Umut değil.

melo nereye oynuyo sakatlanmadan önce 1 maçı zor tamamlıyodu
2. yarı sonradan oyuna girer brumanın yerine

bu maçı kaldıracak fizik ve kondisyonu yok şuan.

Adamlar tecrübeli arkadas, bak nasil da biliyor hangi maclarin satilmis oldugunu :D 2-1 skorla biten maclarin cogunda sike tehlikesi var bu arkadasa göre.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
chubacabras - 17.04.2015 09:54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bir soru sormak istiyorum‚ düşünün ligin sn haftası ts-gs maçı var‚ ts kazansa kümede kalacak ama fener şampiyon olacak‚ gs kazansa şampiyon olacak ts küme düşecek‚ maç da trabzonda?

Ben söyliyim maç skoru 1-2. Tüm satılmış maçlar bu skorla biter‚ bu da böyle olacak.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

trabzonun yaptığı hatalarla maçı kazanmak daha zevkli olacak :D çıldıracaklar yine maçsonu belli şimdiden

Kazanacağız ya, güzel bir galibiyet olacak.

gol yemememiz imkansız heralde o yüzden 1-0 olsun bizim olsun diyemiyorum 2-1 olsun bizim olsun

...keske bugün mac olsa...nasil beklicez simdi 2 gün

------------Muslera------------
Sabri---Chedjou--Hakan---Telles
-Hamit---Melo--Selçuk---Yasin-
--------- --Sneijder------------
------------Burak--------------
tam şu kadroluk maç aslında ancak Melo bu maç riske edilmez büyük olasılıkla Melo olunca daha dirençli bir takım olur ayrıca Hamitin kanattaki varlığıda sağ tarafın daha dengeli olmasını sağlar ancak Melo yerine Bruma maça başlayabilir.Ancak öne geçersek ve ikinci yarının ortalarına kadar korursak Melo dahil olmalı.

Geri
Üst Alt