STSL 14/15 H:27 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 19 Nisan

Rezalet bir sistem rezalet bir kadro.Umutu 5 yasında cocuklar biliyor böle maclarda oynamacagını mermer kafa hamza daha anlamadı.Yok bu adamdan hoca fılan olmaz.Ts denilen takım rezalet ötesi ve bu takıma organize bir tane pozizyon bulamadık.

sifir attak yaptik inanilir gibi degil bir tane firsat yakaladik onu da burak bos kale oldu halde disariya atti

su sabri yi birakin trabzonda ya, yeter artik ulan insan kaza da olsa 1 yan top kesemez mi iceriye dogru. Lan bi tek chedjou var adam gibi mücadele eden birde umut.

izleyin emre'yi yasin'e-bruma'ya toz kondurmayan kekolar

sol bek mustafa akbas, sag bek salih dursun ve biz 45 dakika atak yapamadik. üstelik akbas'in sari karti var..

İkinci yarı başında Umut'u çıkar hoca, çıkaar!

Umutu yuhlamayan gerçek Galatasaray lı değildir

şu maçta oynamıcaksanız hangi maçta oynıcaksınız ya chedjoudan baska oynayan adam yok yazıklar olsun

Trabzon Fener karşısında civciv gibi ama bize karşı Kaplan kesildiler. Aynen her süper lig takımı gibi

Bu sene ite kaka şampiyon olsak bile kulübün geleceği iyi gözükmüyor.

Her türlü Hamzaoğlu ile sezona başlayacak bir zihniyet yönetecek kulübü.

Koca ilk yarı sağ kanatımız, Sabri-Umut ve Sabri-Emre idi. Bu takımdan ne beklenir ki? Top kontrol, pas özürlüsü, göbekli herifler. Futbolcu olmaları bir mucize.

Umut'un oynamasini gectim kanatta oynamasi sacmaligin daniskasi. Bu Sabri ne yapıyor böyle adam sag bek disinda her mevkiye gitti.

Aslında tek suçlu var o da Hamza hocadir. Hadi daha önce acemiliğine verdik ama bu adam ders çıkarmayı bilmiyor. Sürekli ayni hatalari yapip ezbere işler yapıyor. Zaten oyunu okuma ve oyuncu degisiklikleri de rezalet ötesi. Bu sene bu sekilde şampiyon olalim ama Hamza hoca mumkunse seneye bu takımda olmasin.

★★★★

Şikecilerin istediği de buydu zaten, tam gazı almış gidiyorduk lige ara verildi açıkçası ben bu tarz bir.durum bekliyordum ama ikinci yarı oyun döner diye düşünüyorum

Umut CIKAR koy brumayi
aslinda Telles ve ched haric herkes cikmasi gerwk

Geri
Üst Alt