STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

lawal 3 kere laubalastin ayni seyle üc kere yedirdin neredeyse. simdi niye yaptin anlatsana

Sen aptal aptal puanlar kaybedersen böyle başkalarından medet umarsın. Hamza hoca sevindi mi gole acaba ?

Bu TS'li topçular ve takımı hep Fener'e hizmet ediyor. Bbu sefer de Yyumlu atmış.

boşa takip edip sinir olmaya degmez bu maç farka gider 3-4 rahat olur sinir bozmaya gerek yok

Lawal öküzü yüzünden geldi o atak.

serefsiz herifler bunlar artik puan kaybetmeden ligi bitirir. bizde hala hamzaoglu niye umutu oynatti falan diyelim.

adamlar 28.haftada bile böyle goller atiyor ulan herseyin bir siniri olur. rezil herifler galatasaray'dan böyle gol yese ortaligi ayaga kaldirirlar.

28.haftada en az 7. veya bilemedin 8. %100 sikeli mac.

Bu arada gol temiz, Trabzonlu Mustafa Yumlu'nun böyle bir işe kalkışabileceğini düşünmüyorsunuzdur umarım :redface:

Trabzon full fenere çalışıyor bu ne lan?

Attiklari gole bak. O top kaybını yaptiklari anda anlamistim gol yediklerini. Lawal okuzunu de hic begenmem zaten. Attiklari her golde sampiyonluga bir adim yaklasiyorlar, biz de bir adim uzaklaşıyoruz.
Yaziklar olsun su halde ki Fb yi 2 sene ust uste sampiyon yapicak olanlara. Ismail in altinda kalicak Galatasaray hocasina da hoca demem ben.

Lawali isteyen birileri vardi bu forumda. Sirf fizigi iyi diye. Beyin olmayinca ne işe yarar

Attiklari gole bak. O top kaybını yaptiklari anda anlamistim gol yediklerini. Lawal okuzunu de hic begenmem zaten. Attiklari her golde sampiyonluga bir adim yaklasiyorlar, biz de bir adim uzaklaşıyoruz.
Yaziklar olsun su halde ki Fb yi 2 sene ust uste sampiyon yapicak olanlara. Ismail in altinda kalicak Galatasaray hocasina da hoca demem ben.

Aynen ismailin altında ligi bitiriyorsan ve gururun varsa bırakırsın.

Ne güzel de gidiyordu maç.Bunlar ilk golü attılar mı hep kazanıyorlar.

Eakişehir bizimle oynasa şimdi başımıza Barca kesilmişlerdi :)

gole bak ulan bu kadar bal olmaz

bu yumlu da ts'yi de yatirirdi fenev maclarinda hep eses'te de kaldigi yerden devam ediyor cirkef

Geri
Üst Alt