STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

emre'yle caner'den nefret etmiyorum alper ile webo'dan ettiğim kadar,gebersinler oynarım o derece.

Lig bu sene çok kötü yani takımlar güçsüz. Bursa ve birazda başak hariç kalan takımlar leşoluleş. bu sene bitti seneye bakacaz artık. Bu arada fenerin attığı goller hep tuhaf, biz atmak için kıçımızı yırtıyoz adamlar rakiplerin aptallığından! kolay goller atıyorlar çok ilginç bi şekilde

lawal bizim maçta da böyle ayağında çok top tutuyordu

ama bizim orta saha yumoş yumoş olduğu için adam slalom yapa yapa ilerliyordu

Lawal berbat bir oyuncu. Ama dediğin gibi bizim ortasaha hatta takım tabir-i caizse kız gibi oynadığı için rakipten neredeyse 2 top kazanamadan maç bitiyor. Yaş ortalaması 32 olan fener bizden daha tempolu.

fenerin sol tarafından iyi geliyorlar ama neticeye ulaştıracak paslar çıkmıyor.

sezer'in oynadığı takımdan hayır mı gelir,senin t.d gibi

Zaten her maç bu ve buna benzer tuhaf goller buluyorlar, birinin kıçına çarpıyor önlerine düşüyor ya da kaleciyle savunmacı çarpışıyor boş kaleye yuvarlamak kalıyor. Şu golden sonra da maçın geri kalanını seyretmek ziyandan başka bir şey değil.

fenerden ya da eskişehirden kimsey kızmıyorum sen gidip trabzon deplasmanında kafayla boş kaleye atamazsan..neyse ya delircem az kaldı

şikebahçe bir golle yetinmez...
savunmaları bizden çok çok iyi.
kontradan yine gol atacaklardır ve fişi çekecekler ..

Eses hikayeden oynuyor beyler seyredecek bişi yok. Atak yaparken bile topu kaybetmek için fırsat kolluyorlar. Fenerin de bişi oynadığı yok berbat bir maç oluyor işte

Bu laval mıdır nedir her topu kaptırdı şerefsiz bu maçta gol mol olmazdı yoksa

Es Es futbol falan oynamadığı için yorum yazacak birşey bulamadım !

maçın skoru 1-3. önceden teyitlenmiştir zaten. işi şansa bırakmaz bu şeref yoksunu şikeciler

Bardağın dolu tarafından bakalım renktaşlar , şampiyon olmazsak Hamza gider. Ben her büyük maçta Umut'u 90dk sağ kanatta oynatan adamın transfer politikasını duymak bile istemiyorum. Kendi elimizle şampiyon yapacağız bu ballı şikecileri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt