sacmalama hamzaoglu artik kendine gel ! su skordan sonra hala sahada ciddiyetsiz tavirlar sergileyen olursa türk telekom arena'dan zor cikarlar. alin size altin tepside bir firsat daha.
yanliz öyle böyle degil cok kritik bir yerde puan kaybettiler. balkes ve erciyes zaten düstü gözüyle bakilan iki takim, onlari rahat yenerler. kasimpasa'nin defansi da ortada diyorduk. eger buradan galip gelselerdi sadece 3 maclari kalacakti. simdi psikolojik olarak da bozuldular biraz olsun.
ismail zaten skor aleyhine oldu mu ne yapacagini bilmiyor, ayni hamzaoglu gibi. bilic desen oda rezil yani hocalardan sampiyonlugu kim haketti derseniz bence hicbiri ama biri olacak.
su feneri sampiyon yaparsak cidden kaholurum, adamlar 90 dakika boyunca rakip kaleyi görmedi. biz dahil bursa ve bjk'yi bile ite kaka 1-0'lik skorlarla yendiler. hamza hoca paldir küldür atak yapin demese o mactan 1 puani alacaktik. basaksehir macinda isleyen düzeni bozmasa ekstradan bir 2 puan daha almis olacaktik. yine trabzon'da gaza gelip herkesi ileri gönderdi ve yine yedik. ulan az kontrollü olsak suan 1 mac eksik halimizle puan farkiyla önde olacaktik.
fenerin kadrosu cidden bizden daha kaliteli diyenler gitsin kendini köprüden asagi atsin. adamlar hangi macta rakip hatasi ve hakem destegi olmadan puan almis? tas catlasa 5 maci böyle bilek hakkiyla kazandilar. havadan sudan gelecek bir galibiyeti kacirdilar, ilahi adalet is loading..
hamza hoca biraz feyz alsin. skibbe hatasindan dönüp ön liberolardan birini cikarinca gol geldi. bu arada hakem ulan yatacak yerin yok, fener önde olsa 3 bilemedin 4 dakika verirdi. sanki ciddi olaylar cikan bir derbi oynandi da 6 dakika uzatma veriyor.. ne yaptiysa kar etmedi ama.
bu arada totem olsun diye spikersizden spikerliye gectim, gol pozisyonu disinda sürekli donup durdu artik son dakikalari seyretmek yerine hemen trt radyo'yu actim oradan dinledim. ulan yil olmus 2015 hala radyoya is düsüyor
ismail kartal'in hamzaoglu'ndan hicbir farki yok bu arada. ortada fol yok yumurta yok bu zeka ürünü gidip emre itini ve caner'i oyundan aldi. sikinti surada, normalde buna hepimiz güler gecerdik ama hamza hoca öyle sacma isler yapiyor ki.. bir versiyonu da galatasaray'da mevcut kendi takimini baltalayan..