STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

Fenerbahçe Galatasaray derbisinden önce dönen oyun dönüyor abi. Haftaya Trabzon Bjk maçı var. Lider yapacaklar bu hafta. Haftaya da puan bırakacak. Yarın ya da akhisar deplasmanında bizde puan bırakacaģız. Bizden yana suçlu aramaya gerek yok.
Akhisar döve döve yenmelisin. İyi değil onlar pek üstelik

Fenerbahçe hiç birsey oynamadı!
Daha 1-2 maç da puan kaybederler

Haydi Cimbom... sen Şampiyon olacan !

fener sene basından beri oynamıyor biz hediye ediyoruz puanları

şu es esin basında ertugrul hoca olaydı fener bugün o beleş golü dahi atamazdı

ben açıkçası şampiyonluk için hala umutsuzum trabzon macı herkeste umutsuzluk yarattı

İşin garibi Emre'nin o mucize golü olmasa fener şut atamadan maç kazanacaktı.

Kesinlikle 1 puanı haketmediler beyler hemde eksik eses e karşı.. Rezaletler sadece kadıköydeki zor maçlarda seyirciyle gaz yapıyolar. Kesinlikle eses 3 puanı kaçırdı..Tabi bunada şükür geldi bize ..Haftaya Akhisarı yenersek çok büyük bi boğaz geçilmiş olur

Fenerbahçe ile 2 maç oynadı ikisini de kazanbilirdi.Helal olsun Es-es

Yalnız şu Emre Güral kitap gibi topçu. Zamanında alınsın dedik ama kimse dinlemedi. Umut'tan da Pandev'den de iyi.

Onu bunu anlamam,ŞAMPİYON olacak takımsan döve döve söve söve 7/7 yapacaksın,o teknik direktörsüz 2008 takımı gibi.Bundan sonra her maç tabela maçı,futbolun bir önemi yok.

sergeninnnnnnnnnnnnnnnnn yavrularııııııııııı oğlum şampiyon olmamız lazım lan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fenerbahçe Galatasaray derbisinden önce dönen oyun dönüyor abi. Haftaya Trabzon Bjk maçı var. Lider yapacaklar bu hafta. Haftaya da puan bırakacak. Yarın ya da akhisar deplasmanında bizde puan bırakacaģız. Bizden yana suçlu aramaya gerek yok.

Kanka Hamza ile olmaz, defans ile orta saha arasında silsile sorunu var ileri desen orada ne yapıyorlar daha anlayamadım topu rakip sahaya taşıdığımızda sanki ufo görmüş gibi oluyoruz.
bu senin fotodaki dilber kim lan

sacmalama hamzaoglu artik kendine gel ! su skordan sonra hala sahada ciddiyetsiz tavirlar sergileyen olursa türk telekom arena'dan zor cikarlar. alin size altin tepside bir firsat daha.

yanliz öyle böyle degil cok kritik bir yerde puan kaybettiler. balkes ve erciyes zaten düstü gözüyle bakilan iki takim, onlari rahat yenerler. kasimpasa'nin defansi da ortada diyorduk. eger buradan galip gelselerdi sadece 3 maclari kalacakti. simdi psikolojik olarak da bozuldular biraz olsun.

ismail zaten skor aleyhine oldu mu ne yapacagini bilmiyor, ayni hamzaoglu gibi. bilic desen oda rezil yani hocalardan sampiyonlugu kim haketti derseniz bence hicbiri ama biri olacak.

su feneri sampiyon yaparsak cidden kaholurum, adamlar 90 dakika boyunca rakip kaleyi görmedi. biz dahil bursa ve bjk'yi bile ite kaka 1-0'lik skorlarla yendiler. hamza hoca paldir küldür atak yapin demese o mactan 1 puani alacaktik. basaksehir macinda isleyen düzeni bozmasa ekstradan bir 2 puan daha almis olacaktik. yine trabzon'da gaza gelip herkesi ileri gönderdi ve yine yedik. ulan az kontrollü olsak suan 1 mac eksik halimizle puan farkiyla önde olacaktik.

fenerin kadrosu cidden bizden daha kaliteli diyenler gitsin kendini köprüden asagi atsin. adamlar hangi macta rakip hatasi ve hakem destegi olmadan puan almis? tas catlasa 5 maci böyle bilek hakkiyla kazandilar. havadan sudan gelecek bir galibiyeti kacirdilar, ilahi adalet is loading..

hamza hoca biraz feyz alsin. skibbe hatasindan dönüp ön liberolardan birini cikarinca gol geldi. bu arada hakem ulan yatacak yerin yok, fener önde olsa 3 bilemedin 4 dakika verirdi. sanki ciddi olaylar cikan bir derbi oynandi da 6 dakika uzatma veriyor.. ne yaptiysa kar etmedi ama.

bu arada totem olsun diye spikersizden spikerliye gectim, gol pozisyonu disinda sürekli donup durdu artik son dakikalari seyretmek yerine hemen trt radyo'yu actim oradan dinledim. ulan yil olmus 2015 hala radyoya is düsüyor :D

ismail kartal'in hamzaoglu'ndan hicbir farki yok bu arada. ortada fol yok yumurta yok bu zeka ürünü gidip emre itini ve caner'i oyundan aldi. sikinti surada, normalde buna hepimiz güler gecerdik ama hamza hoca öyle sacma isler yapiyor ki.. bir versiyonu da galatasaray'da mevcut kendi takimini baltalayan..

Son düzenleme:
Sivas - Basaksehir - Kasımpasa

bu deplasmanları var, 4puan bırakırlar bu maclarda

Ahaha oh be... F5 çürüdü burda, Hamza hoca gözünü seveyim artık saçmalama al sana altın tepside sunulan şampiyonluk daha ne istiyosun
En son 1-0 şikeciler öndeydi gittim geldim 1-1 olmuş :D Sevindim mi sevindim elbet lakin tam sevinemiyor insan çünkü başımızdaki hocaya güven yok :red: Bak şu kısımda demişsin ya hani ne güzel demişsin; O şampiyonluk Hamza'ya net olarak tam 3 kere altın tepside sunuldu lakin sağolsun kendisi de tam 3 kere elmas tepside iade etti :red: 4.'yü etmeyeceğinin bir garantisi var mı? Bu hafta olmasa gelecek hafta veya ondan sonraki hafta? İşte bizim sıkıntımız da burada başlıyor zaten...

Geçen hafta Trabzon maçından sonra söyledim yine aynı şeyi söylüyorum; Bu takımın şampiyon olabilmesi için şampiyonluk yolundaki rakiplerinin aptal olması lazım :red: Çok şükür ki şikeciler de el birliği ile aptallığın kitabını yazıyorlar haftalardır... Buna rağmen şampiyon olabilir miyiz? Bilemiyorum ama umarım oluruz. Şampiyon olalım da nasıl olursak olalım modundayım artık...

Onu bunu anlamam,ŞAMPİYON olacak takımsan döve döve söve söve 7/7 yapacaksın,o teknik direktörsüz 2008 takımı gibi.Bundan sonra her maç tabela maçı,futbolun bir önemi yok.

Zaten bjk macına kadar 5 te 5 yapamassak defolup gitsinler artık.Zor olabilecek bir tek akhısar deplasmanı var.Bjk macıda gazla seyırcı baskısıyla alırız ondan sonra.

Geri
Üst Alt