STSL 14/15 H:28 | Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe | M.S | 25 Nisan

Sivas - Basaksehir - Kasımpasa

bu deplasmanları var, 4puan bırakırlar bu maclarda

Kasımpaşa'yı çıkaralım bi zahmet. Banko 3 puan yazalım oraya. Başakşehir'de de Abdullah Avcı hünerlerini esasen bize karşı sergiliyor. Bir tek belki gününde olursa Sergen'li Sivas puan alabilir. O yüzden artık fener'in değil de, kendi maçlarımıza bakalım. Sonuçta kalan tüm maçları kazandığımız takdirde şampiyonuz. Bu kadar basit. :) Ama başımızda kritik maçlarda puan kaybetme ustası olan bir teknik direktör olduğu için, hafiften ben de gerilmiyorum değil.

işin ilginç yanı es es çok güçsüz diyen renktaşlarımız vardı.
güçsüz olan es es'e şutları bile yok nerdeyse.

es es güçsüz ise fener ne?

size büyük konuşuyorum fenere saraçoğlunda hakem şikesi olmasaydı bu sezon kümeye oynardı.

Pasa maçı içerdeymiş Fener'in. Mersin deplasman sanırım. Orası da sakat. Kesin puan kayıpları olacakta önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız.

Aynen mersin,Sivas ve ibb deplasmanları.Bizede hiç güvenmiyorum.Normalde 7 de 7 yapmalıyız.Fikstürde bjk macı haric zorlanmamamız lazım.Fakat yarın bile zorlanırız büyük ihtimal.

En son 1-0 şikeciler öndeydi gittim geldim 1-1 olmuş :D Sevindim mi sevindim elbet lakin tam sevinemiyor insan çünkü başımızdaki hocaya güven yok :red: Bak şu kısımda demişsin ya hani ne güzel demişsin; O şampiyonluk Hamza'ya net olarak tam 3 kere altın tepside sunuldu lakin sağolsun kendisi de tam 3 kere elmas tepside iade etti :red: 4.'yü etmeyeceğinin bir garantisi var mı? Bu hafta olmasa gelecek hafta veya ondan sonraki hafta? İşte bizim sıkıntımız da burada başlıyor zaten...

Geçen hafta Trabzon maçından sonra söyledim yine aynı şeyi söylüyorum; Bu takımın şampiyon olabilmesi için şampiyonluk yolundaki rakiplerinin aptal olması lazım :red: Çok şükür ki şikeciler de el birliği ile aptallığın kitabını yazıyorlar haftalardır... Buna rağmen şampiyon olabilir miyiz? Bilemiyorum ama umarım oluruz. Şampiyon olalım da nasıl olursak olalım modundayım artık...
Ağabey artık ben oyunu Hamza'yı filan geçtim keza ikisi de güven vermiyor ama bu haftayı geçelim geriye 6 hafta kalıyor artık havayla gazla gideriz diye umuyorum çünkü bizim oraları oynama psikolojimiz daha iyi şikecilere göre 2 hafta galip gelip lider kapasak bunların yüreği yetmez o saatten sonra kazasız belasız atlatırız umarım.

Bundan haftalar once 30 hafta ya kadar 1 puan onde 2 puan arkada son 4 haftada koparan kazanicak demistim. Tahminim dogru olacak gibi 30dan sonra seri puan kaybeden takimlari izleyelim bence.

Hamza Allah askina bizi umutsuzluga sevk etme lutfen yalvariyom, artik hata yapma hatasiz bir son istiyoruz baska bisey degil

bende yaparım onu kanka sorun yok Galatasaray'ın forması bu ligi götürür de Şenol Baba gelsin istiyok biz

Baba adam Şenol Güneş. Elinin değdiği her oyuncu level atlıyor anasını satayım. İşi de biliyor. Ama getirmezler kanka. Bizim istediklerimizin bir önemi yok

OHAAAAA LAN sinirden maçı bırakıp dışşarıda dolaşmaya çıkmıştım, odaya yeni geldim.

Skoru görünce sevinçten çığlık attım, Allah'ım sana şükürler olsun!

Rezil ts yi yensek şuan şampiyonduk.Hamza seni seygiyle anıyorum şuan.
aynı şekilde fenere yenilmesek başakşehire puan kaybetmesek. hamza hata kredisini çok aştı bu saaten sonra futbolcularda dahil bukadar gerzekçe işi bi daha yapan 2 dk bu takımda durmasın bi zahmet bavulunu toplasın.

Yarın o stadı dolmalı! Şampiyonluk maçımız

Renktaslar daha antep maçını almadık. Büyük konuşmayalım.
Biraz sinerji.

Kaleye şutu olmayan takımın bu haftaya lider girmesinde malum kişilerin desteği kadar bizim de payımız var. Bu saatten sonra başka hataya yer yok!

Baba adam Şenol Güneş. Elinin değdiği her oyuncu level atlıyor anasını satayım. İşi de biliyor. Ama getirmezler kanka. Bizim istediklerimizin bir önemi yok

Sen şampiyoooooooon olcağsın. Bizim niye hiç düzgün bir başkanımız olmadı veya sürekliliği olan bir TD miz

Geri
Üst Alt