Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.683
- 2.153
- 1.948
BasaksehirRezil ts yi yensek şuan şampiyonduk.Hamza seni seygiyle anıyorum şuan.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BasaksehirRezil ts yi yensek şuan şampiyonduk.Hamza seni seygiyle anıyorum şuan.

Sivas - Basaksehir - Kasımpasa
bu deplasmanları var, 4puan bırakırlar bu maclarda
Pasa maçı içerdeymiş Fener'in. Mersin deplasman sanırım. Orası da sakat. Kesin puan kayıpları olacakta önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız.
Ağabey artık ben oyunu Hamza'yı filan geçtim keza ikisi de güven vermiyor ama bu haftayı geçelim geriye 6 hafta kalıyor artık havayla gazla gideriz diye umuyorum çünkü bizim oraları oynama psikolojimiz daha iyi şikecilere göre 2 hafta galip gelip lider kapasak bunların yüreği yetmez o saatten sonra kazasız belasız atlatırız umarım.En son 1-0 şikeciler öndeydi gittim geldim 1-1 olmuşSevindim mi sevindim elbet lakin tam sevinemiyor insan çünkü başımızdaki hocaya güven yok :red: Bak şu kısımda demişsin ya hani ne güzel demişsin; O şampiyonluk Hamza'ya net olarak tam 3 kere altın tepside sunuldu lakin sağolsun kendisi de tam 3 kere elmas tepside iade etti :red: 4.'yü etmeyeceğinin bir garantisi var mı? Bu hafta olmasa gelecek hafta veya ondan sonraki hafta? İşte bizim sıkıntımız da burada başlıyor zaten...
Geçen hafta Trabzon maçından sonra söyledim yine aynı şeyi söylüyorum; Bu takımın şampiyon olabilmesi için şampiyonluk yolundaki rakiplerinin aptal olması lazım :red: Çok şükür ki şikeciler de el birliği ile aptallığın kitabını yazıyorlar haftalardır... Buna rağmen şampiyon olabilir miyiz? Bilemiyorum ama umarım oluruz. Şampiyon olalım da nasıl olursak olalım modundayım artık...
Rezil ts yi yensek şuan şampiyonduk.Hamza seni seygiyle anıyorum şuan.
bende yaparım onu kanka sorun yok Galatasaray'ın forması bu ligi götürür de Şenol Baba gelsin istiyok biz
Basaksehir![]()
![]()
![]()
![]()
aynı şekilde fenere yenilmesek başakşehire puan kaybetmesek. hamza hata kredisini çok aştı bu saaten sonra futbolcularda dahil bukadar gerzekçe işi bi daha yapan 2 dk bu takımda durmasın bi zahmet bavulunu toplasın.Rezil ts yi yensek şuan şampiyonduk.Hamza seni seygiyle anıyorum şuan.
sen bi de emre güralın golü gör ayıyı doksandan vurdu.OHAAAAA LAN sinirden maçı bırakıp dışşarıda dolaşmaya çıkmıştım, eve yeni geldim.
Skoru görünce sevinçten çığlık attım, Allah'ım sana şükürler olsun!
lawal rezil oyuncu
Baba adam Şenol Güneş. Elinin değdiği her oyuncu level atlıyor anasını satayım. İşi de biliyor. Ama getirmezler kanka. Bizim istediklerimizin bir önemi yok