STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Bugün gol yemeyiz diyordum, yanidim. 100% gol yeriz.

Umarim yedigimizden fazla atariz.

Kadro saka desin biri ya :/ bi insan afedersin ama bukadar gerizekali mi olabilir tövbe tövbe yaaaaa

Neyse ki Antep ligin baya vasat takımlarından. Herhalde bir şekilde atlatırız bu haftayı. Sneijder döndükten sonra da biraz daha güven katsayımız artacaktır.

umutu görünce maçı izlemekten vazgecme noktasına geldim ve sadece gülüyorum :)

bu kadronun rahat galibiyet almasi rakibin malligi olur.

ileride umut burak dillere destan forvet hattimiz var, göbekli olcan ve 1 haftadir oynayacagi belli olan emre var.

bu emre sahada yine artistlik pesinde kosarsa acayip SIKINTILI bir müsabaka olur. hücumda emre ve burak'a kalmis durumdayiz. ikisi de iyi oynamali.

Hamza hocanın Galatasaray ayarinda bir hoca olmadığını umarım yeni gelecek yönetim anlar ve sene sonu yolları ayırır.

Geldiği günden beri yaptığı hic bir hatadan ders cikarmadi. Tamam Galatasaray gibi bir takımda td olmak kolay degil mutlaka hatalar yapacaktır ama yaptıkları hatalardan ders çıkarıp bir daha yapmamasi gerekirken o hatalarınin aslında hata değil seçimleri olduğunu gosterdi.

Hamza hoca bu anlayışla küçük takimlarin hocasi olacağını gösterdi.

★★★★

Umut varsa Gta 5 oynuyayım ben.Michael'la yardırayım biraz

fransa liginden siradan bir takimda ilk 18'e giremeyen adam bizde banko oynuyor hamza sagolsun. o yüzden türk TD'e karsiyim.

Su kadroyla champion olursak 5.yildizida versinler bi zahmet

~tap

Bu aksam Galatasaray VS Gaziantepsor degil de....Galatasaray VS Hamza olacak....adam resmen 11 seçimleriyle takimi batiriyor

Bu arada Umut Tek forvet kanatta oynamıyor.

★★★★

Haydi bismillah bu maci kazasiz belasiz alalim..

Çikoya dikkat

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

kafayı yedirdin bize Hamza

1246092_Galatasaray_SK.jpg

Geri
Üst Alt