STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

kulubu bak.

baskan desen, 100 yasindaki dede.

baskan yardimcisi desen, cahilin onde gideni.

hoca desen, hoca yokki takimin basinda.

Emre dışında birşeyler yapmaya çalışan adam yok takımda.Selçuk-Umut rezalet bile değil.Tanımlayacak sıfat bulamıyorum o kadar kötüler.Sneijder-Yasin ikilisini çok aradık şuana kadar.Ayrıca Burak neyi atacan daha merak ediyorum.Bomboş pozisyonu hiç etti herif.Şu Hamza Umut Bulut'ta ne buluyo çözemiyorum.Adam hiç mi katkı veremez bi takıma ya.Hala ilk 11'de oynatıyo şu adamı delirecem yeminle.

olcan-yasin değişikliği olmazsa, emre çolak kardeşim şut çekmezse bu maç kazanılmaz

Bu takımdan bi bok olmaz kimse şampiyon olacaz diye ümitlenmesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hamza şimdiden düşünsün şunlar şunlar yüzünden özür dileyeceğim diye.

bu herif kuş
truva atı içimizde
siz hala haksızlık yapma diyorsunuz
kuşları şampiyon yapıp sene sonunda sokağa dökülür kutlamak icin

Sneijder olmayınca ikinci lig takımından farkı yok yeteneksizlerin.

Olcan,Umut- Bruma,Yasin değişikliği şartoğlu şart. 1-0 olsun bizim olsuna dönderdiler maçı. Sneijdersiz ne kadar da sıradan bir takım oluyoruz net görünüyor.

Gaziantep gibi rezil bir takıma karşı boşa geçen 45 dakika. Hamza Hamzaoğlu'na sorsunlar maçtan sonra ne düşünerek, neyi amaçlayarak bu saçma kadroyu sahaya sürdüğünü. Gerçekten çok merak ediyorum bu takımdan ne yapmasını bekliyordu da yapamadı takım?

Acilen Umut-Olcan çıkmalı, yerine Yasin-Bruma girmeli. Aksi takdirde galibiyet hayal.

cöp demek artik serbest mi?

o zaman cünkü rahatca umut cöp, olcan cöp, sabri cöp yazacagim da

ulan sabri 40 yillik topcusun hala orta acmayi ögrenemedin lan allahin cöpü

umut cöpü desen top tutmayi bilmez, olcan 40 tane orta acti 1 tanesini bile takim arkadasina veremedi be

allahin cöpleri sizi

cöpcülerin krali da hamza

Şampiyon gibi oynamıyoruz. Halbuki Hamza Arenadaki kolay maçlarından altından kolay kalkıyordu....Toraman Olcan'ın getirdiği toplara kalmış gibiyiz. O da hepsini harcıyor tabi. İşin şakası kalmadı. Mutlaka almalıyız maçı.

Arkadaş nedir bu umut sevdası prandelli sneijderi ön libero oynatma gibi çeşit çeşit maceralara atıldı. O kadar sövdük saydık şimdi de hamza hoca umut denilen faydasızda diretiyor. Hakem desen maşallah her pozisyonda düdükleri antepe çalıyor. Son dklarda herkeste bir sneijder kesildi başımıza uzaktan deneyip dağa taşa atmalar falan.

Geri
Üst Alt