- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
5 maçta 8 puan kaybeden takım nasıl şampiyon olur. İki şikeci takım bence şampiyonluğa daha yakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Renkdaş Balkes zorda, Eses ve Başakşehir bence puan alacak. Hatta Başakşehir kazanır diyorum ben.
Bizim taraftar anca laylaylaylay saldır Galatasaray tezahüratını bilir. Rakibe baskı yapmasını bilmiyorlar. şikeciler tezahürattan ziyade enerjilerini anlık tepkilere ve gerektiğinde futbolcusuna veriyor.Maestro Selçuk şov yapar, taraftarda mal gibi alkışlar. Selçuk Umut Olcan gibi dangalakları 90 dakika protesto edeceksin ki HH oynatmaya çekinsin
5 maçta 8 puan kaybeden takım nasıl şampiyon olur. İki şikeci takım bence şampiyonluğa daha yakın.
Şikeciler kesin puan kaybı yaşayacak ama biz ne yapacağız önemli olan o. Hiç umut vermiyor Hamza. Ben aslında oynanan oyundan memnunum ama çaylak Hamza fazla şaşırıyor2 sikeci arasinda sence kim sampiyon olur buyuk abi mi,mahallenin kucuk enistesi mi?
Buyuk sikeciler sampiyon olur ama ortaligi onlara birakmamaliyiz
Skibbe var Es Es de o yuzden bu mac yatmazlar
Ama Basaksehir-Kasimpasa-Sivas maclarini banko alirlar hem teknik direktorleri ,hem baskanlari,hem takim kaptanlari sikecilerin adamlari
Kazanma İhtimallerimiz (Min. 2 gol):
a) Önce paşa paşa 2 golü yer geri dönüş yaparız.
b) Karşılıklı goller olur son dakikalarda 3-2 alırız.
c) 3-0 öne geçeriz şans yanımızda olur 3-2 biter.
d) Çok rahat maç olur 4-2 alırız.
Bana göre şansımız kalmadı. Mancini gibi bir ileri , iki geri sistemine bağladık iyice. Sezon bitiyor artık...şölen havasında geçse keşke,eskişehir maçına bağlı.