STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

3-4 atıp gövde gösterisi yapmalıyız. Şampiyonuz demeliyiz. Takımın morali yerine gelmeli...Zaten zor maçımız da kalmadı sayılır. Hamza küçük maçları beceriyor.

semih cır cır olmuş oynayamayacakmış daha 2-3 ay önce melo ameliyat olurken demiştim melo semihten önce dönecek ve oynayacak

semih havadan nem kapar hale geldi keşke bir talibi çıksada iyi para verseler

3-4 atıp gövde gösterisi yapmalıyız. Şampiyonuz demeliyiz. Takımın morali yerine gelmeli...Zaten zor maçımız da kalmadı sayılır. Hamza küçük maçları beceriyor.
2 tane banko yiyoruz zaten 4-2 olsa gövde gösterisi olur mu bilmem. Ayrıca o 4 golü kim yada kimler atabilir?

Hamza yarına güzel süprizler hazırlıyor yine.Bakalım kalplerimiz ne kadar dayanıklı ölceriz bu maçtada.

2-0 3-0 değilde şov yapsak şöyle bi ne güzel olur

şuana kadar içerde kazandığımız en farklı skor 2 farklı

5-0 6-1 gibi bir skorla alsak ne de güzel olur

çapsız koyar umutu sağ kanada muazzam bindirmeler seyrederek berabere kalırız ha bir mucize olurda adam gibi kadro çıkarırsa kazanırız

Averaj muhabbetine girildikçe aklıma Cüneyt Çakır geliyor ve geriliyorum, yapmayın.

Puan eşitliği olursa ne olur düşünmek istemiyorum.

Averaj muhabbetine girildikçe aklıma Cüneyt Çakır geliyor ve geriliyorum, yapmayın.

Puan eşitliği olursa ne olur düşünmek istemiyorum.

Bak bu konu hakkında önceki konuya yazmıştım.

Yalnız şöyle fantastik bir şey aklıma geldi.

33.Haftaya şöyle girilirse (Varsayım)

Beşiktaş 73
Fenerbahçe 70
Galatasaray 70

Biz Bjk'yi 2 veya daha üzeri bir gollü galibiyetle yenersek ,Fb de kazanırsa son haftaya lider giriyoruz.

Galatasaray 73
Fenerbahçe 73
Beşiktaş 73

Üç takım da eşit olunca üçlü averaj uygulanıyor,üç takımın oynadığı maçlarla özel puan durumu oluşturuluyor.Diyelim ki 2-1 yendik Beşiktaş'ı.

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-0 Galatasaray

Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş 0-2 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Beşiktaş

1.Galatasaray 9 puan,+3 averaj 6 atmış 3 yemiş
2.Fenerbahçe 9 puan,+3 averaj 5 atmış 2 yemiş
3.Beşiktaş 0 puan,-6 averaj 1 atmış 7 yemiş.

Averajlar eşit ama eşitlik durumunda fazla gol atan önde sayılıyor!

Son hafta Biz yenersek Fb de yenerse,şampiyon olmamız için Bjk'nin de yenmesi lazım.Bjk puan kaybederse ikili averaj eşit olduğundan şampiyonluğu averajla Fb'ye veriyoruz. :D

#ArtıkAslanZamanı

..risk misk yok.. bu kadro yu cikaricaksin Hamza hoca!

___Melo Sel/Ham
Bruma ___Emre___ Yasin
Burak​

Geri
Üst Alt