STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

yasin emin adımlarla yoluna devam ediyor :D (yanındaki emre güral)

yasin.jpg

Allahtan Melo tam zamanında döndü.Yoksa hamıtsiz orta sahamız rezalet olurdu kız selçukla.Macta 11 belli.Umut burak cift forvet cıkar.Orta 4 lüde emre çolak, melo, selcuk, yasin olur.

Umarım bir kaza yaşamayız , artık yeter başlarım Umut a kes şu kazmayı orjin kanat oynat korkma HOCA!!!

şuan youtubedan sinan engini izliyorum bjkyi bizim maça 4 puan önde çıkabilir ve sonra şampiyon olur demiş :) bu adam ne dediyse tersi oluyor zaten içim rahatladı yemin ediyorum

Emrede orjin kanat değil ama yinede Umuttan iyi oynuyor orada oynarken,top tutup pas yapabilen her adam bizim ligde kanat oynar ama Umutta hiçbiri yok :)

Sinan Gümüş oynasın baştacı yaparım Hocayı ama adam korkuyor , umut gibi birine bel bağlıyor kendi kuyusunu kazıyor.

Sinan Gümüş oynasın baştacı yaparım Hocayı ama adam korkuyor , umut gibi birine bel bağlıyor kendi kuyusunu kazıyor.

Brumada oynar kötü oynamasına rağmen illa Umutu oynatacaksa 4-4-2 çıksın ama savunmada aksıyor öyle olunca

Hasan Şaş ki antrenörlüğünü pek sevmem ama Umut için '' koşu mesafesine ve kalitesine bakın" demişti ve o günden beri bakıyorum tamamı inan gereksiz koşu sizde dikkat ederseniz görürseniz adamın hiç faydası yok dediğin gibi kendi kuyusunu kazıyor

iki tane beki birden degistirmek sacma olur, sabri yedek kalsin ama telles bari oynasin

Arkadaşlar kemerburgaz da egitimdeyim. Antep maçına bilet aldım. Sizcee maça hangi yoldan, yöntem ile ulaşmam daha hesaplı olur. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Geri
Üst Alt