STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Emre-Selçuk denedik ama zaafları oluyor.

Arkalarında Melo varken olur ama.

Aslan Statistic ‏@AslanStatistic 4 sn.4 saniye önce
Galatasaray U21'in Gaziantepspor U-21 ile oynadığı maçta Sinan Gümüş kadroda bulunmuyor. An itibariyle GSTV'de

CDhP7ZcWAAEERTb.jpg:large

Allah aşkına Umut olmasın, yeter.

Sağ kanatta Bruma oyundan çıkarken Sinan girebilir.Sinan çıkıp orta saha girince gömülüyoruz geri fazla .

tam brumanın kendini göstereceği maç.

muslera
sabri chedjou hakan telles
melo selçuk
bruma emre yasin
burak
kadro kesinlikle bu olmalı

Kadro budur iste.
Tarık mış Umut mış ...hiç bu tür fantezilerle girinmemeli

Bu kadro çıksın... bu maci alırız ve bi nevi yine hamza ya güven artır

Ve iyi bi duygu ile mac saatini heyecanlı beklerim.

ttarena'daki 200.gol atılacakmış bugün. bakalım kim atacak? oyum burak'tan yana :)

bugün yine gol yeriz bir sekilde. kontra ataklarda chibuike, leal ve muhammet gibi etkili isimlere karsi pek birsey yapamayiz gibi görünüyor.

bugün yine gol yeriz bir sekilde. kontra ataklarda chibuike, leal ve muhammet gibi etkili isimlere karsi pek birsey yapamayiz gibi görünüyor.

Bugun icimden bir his gol yemeden maci tamamlayacagiz diyor ama bakalim. Skor ne olursa olsun bizim lehimize olsun yeter.

Bence de bugün gol yemeyecegiz.

Sneijder'in olmaması korkutuyor beni.Nasıl pozisyona giricez??

Gol yememeyi falan geçtim, 1 gol yersek başarılı sayarım bugün takımı. 4 hafta üst-üste 2 gol yiyen şampiyonluk adayı :D

dün gördüm bazı arkadaşlar semihi savunmak adına olayı farklı yerlere çekmişler oysa alakası yok

semih havadan nem kapar hale geldi sanki capraz bagları yırtıldı aylardır yok tabiki meloyla kıyaslarız adam bıçak altına yattı

semihin karakteri bir yana futbolu bir yana profesyonellik adına sınıfta kalmıştır kendine bakan adam aylardır uzak kalmaz

bu sene semihten hayır yok bize hiç eleştirmezdim kendisini ama artık hakediyor malesef.

Sneijder yok uzaktan sutlarla nasil gol atacaz , bosu bosuna sari kart gordu bu macta cok ariyacaz onu.

hamza hocanın 3-4 tane tecrübeli yardımcısı var merak ediyorum karar alırken hiçbiri tek kelime etmiyormu

hocam yapmayalım umutu burada oynatırsak agzımıza ederler vs gibisinden hasan ve ümit gibi biblo olarakmı duruyorlar.

Sneijder yok uzaktan sutlarla nasil gol atacaz , bosu bosuna sari kart gordu bu macta cok ariyacaz onu.

Vallah son haftalar önemli, sari kart görmesi bence avantaj. Evimizde Antepi yenemiyorsak Sneijder olmadan o zaman Sampiyonluk dan bahsetmeye hic gerek yok.

Geri
Üst Alt