STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

hamza hocanın 3-4 tane tecrübeli yardımcısı var merak ediyorum karar alırken hiçbiri tek kelime etmiyormu

hocam yapmayalım umutu burada oynatırsak agzımıza ederler vs gibisinden hasan ve ümit gibi biblo olarakmı duruyorlar.

Hiçbir Türk hoca yanına işe yarayacak yardımcı almaz, almıyor. Kendisine aranmak için gayret edenleri topluyorlar. Yardımcı hocalık, antrenöre her anlamda yardım eden kişi değil de bizim çocuklar iş bulsun diye kullanılıyor ülkede. Vedat İnceefe hangi gerekçe ile Milli Takım'da yardımcı hoca olarak görev aldı mesela?

dün gördüm bazı arkadaşlar semihi savunmak adına olayı farklı yerlere çekmişler oysa alakası yok

semih havadan nem kapar hale geldi sanki capraz bagları yırtıldı aylardır yok tabiki meloyla kıyaslarız adam bıçak altına yattı

semihin karakteri bir yana futbolu bir yana profesyonellik adına sınıfta kalmıştır kendine bakan adam aylardır uzak kalmaz

bu sene semihten hayır yok bize hiç eleştirmezdim kendisini ama artık hakediyor malesef.

hazir yabanci siniri kalkmisken semih ve semih gibi yerlilere yüz vermemeliyiz. bunlardan olsa olsa yedek olur valla kimse kendini kandirmasin.

adam 150 küsür maca cikti ama hala acemi görüntüsü veriyor sahada. hakan balta'nin futbolla ilgisi alakasi kalmadi gibi birsey, koray desen boyuna ragmen hic stoperim demiyor sahada.

chedjou olmasa ligin en fazla gol yiyen defansina sahip olurduk. chedjou en azindan ayakta kalabiliyor bunlara kiyasla. 65 macta 8 gol atan bir chedjou olmasa sampiyonlar ligi'nde sifir cekmistik, ayrica bu sezon attigi 4 golle resmen galibiyetleri getiren isim oldu. hala chedjou'yu gönderip semih'in yanina stoper isteyenler var. :mad:

Gaziantepspor maçı için 13.000 bilet satışa çıktı.
Satılan bilet: 7000.
Bilet satışı TT Arena'da devam ediyor.

hazir yabanci siniri kalkmisken semih ve semih gibi yerlilere yüz vermemeliyiz. bunlardan olsa olsa yedek olur valla kimse kendini kandirmasin.

adam 150 küsür maca cikti ama hala acemi görüntüsü veriyor sahada. hakan balta'nin futbolla ilgisi alakasi kalmadi gibi birsey, koray desen boyuna ragmen hic stoperim demiyor sahada.

chedjou olmasa ligin en fazla gol yiyen defansina sahip olurduk. chedjou en azindan ayakta kalabiliyor bunlara kiyasla. 65 macta 8 gol atan bir chedjou olmasa sampiyonlar ligi'nde sifir cekmistik, ayrica bu sezon attigi 4 golle resmen galibiyetleri getiren isim oldu. hala chedjou'yu gönderip semih'in yanina stoper isteyenler var. :mad:

M. Pereira + Chedjou nun yanına "Ujfa stilinde bi stoper" ile defansı zaten sağlama almış oluruz.

okan, benim hamzadan ne eksiğim var die hırs yaparsa zorlanabiliriz

Geri
Üst Alt